Мукачівські патрульні зупинили Skoda Fabia за порушення, а знайшли заборонені наркотики і шприци (ФОТО)

7
9

Все це відбувалось вчора ввечері на вулиці Митрополита Володимира, колишній Генерала Петрова.

Вже під час перевірки документів водій помітно нервував, що дало поліцейським підстава вважати, що в автівці можуть знаходитися заборонені речі. 

Патрульні вирішили провести поверхневий огляд з метою запобігти або попередити можливе правопорушення і виявили у салоні авто запаяний шприц з порошкоподібною кристалічною речовиною білого кольору, ззовні схожу на наркотичну.

Оскільки в діях водія вбачалися ознаки кримінального правопорушення, полісмени негайно викликали слідчо-оперативну групу, інформує Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

У присутності патрульних та понятих слідчі вилучили наркотичну речовину. За попередньою оцінку вага наркотиків близько 2 грамів.

Коментарі

Д
до888

шо довжен ти максим за тему шо тилько за нього пишеш

7
777

не вірю шо максим бо ім двушку отдав

4
4+4

Патрульні вирішили провести поверхневий огляд... виявили у салоні авто запаяний шприц... Поверхневий огляд чи все-таки обшук? Щось не віриться, що шприци були на видному ззовні місці. З цього все починається, мета виправдовує засоби. А потім і до старого - шось підкинути - недалеко.

В
Ваня

уткiть у лоха Максима Кари шкода?

8
888

То старий наркоман з Росвигова Максим Кара

ГР
Грубінка Роман

Не встигли перейменувати вулицю,як вже наркоманів там начали імати..При Генералі Петрові такого не було..))Я давно казав,що Митрополит то вам не Генерал..))

Ф
фвцв

заборонені наркотики? а не заборонені то які?

7
777

ба кого ймили

K
Kek

Митрополита Володимира... пзц просто)

Читайте також