Мукачівські прикордонники виявили 28 ящиків цигарок та затримали 14 "водолазів" (ФОТО, ВІДЕО)

12
9

А на березі Тиси було затримано чоловіка у гідрокостюмі.

Сьогодні вранці на Закарпатті прикордонниками відділу «Ділове» Мукачівського загону в ході скоординованих дій з румунськими колегами не дали перемістити через державний кордон 28 пакунків контрабандних тютюнових виробів.

Прикордонники розповідають, що ними було затримано на березі річки Тиса, по якій проходить кордон з Румунією, громадянина України у гідрокостюмі.

В подальшому, продовжуючи пошукові заходи, співробітникам Держприкордонслужби вдалося затримати ще 13 осіб у гідрокостюмах, які повертались з Румунії після невдалої спроби заробити на контрабанді сигарет.

Усі затримані громадяни доставлені до прикордонного підрозділу. За незаконне перетинання державного кордону на правопорушників складено документи про адміністративне правопорушення. Справу скеровано до суду. Гідрокостюми, як знаряддя правопорушення, вилучені до рішення суду.

Дивіться також: Через кордон до Словаччини намагались пробратися сирієць та українка.

Коментарі

ДМ
до мкчв

У ваших коментах відсутня логіка про пограбування вашого будинку, скоріше всього іхтіандри будуть красти як не будуть перекидувати контробас, бо гроші потрібні всім. Багато робочих місць тільки у вашій уяві(надіємось здоровій), чомусь не видно працюючих фабрик, заводів, установ, де можна знайти гідну роботу, видно така інформація є тільки у вас, а черги в нас, на жаль, тільки в основному на оформлення документів на виїзд за кордон.

Л
Ласло

Іхтіандри лоханулися..Хотіли на халяву скинути файку ..Такі номера на границі не проходят..Або береш погранців в долю,або..руки за голову..Пацянята..

ДМ
до мкчв

ха ха "в краї гостра проблема в робочій силі" за ту работу не купишь не дом не хорошую машину !!! а люди хотят хорошо жить !!!

7
77.77

А за ліс чому непишите? Лем сигарети мішавуть нашій економіці! На яких укр акциз що приносить гроші у бюджет! Чому з людей робите лохів?

М-
мкчв - до "Правда"

Йти на правопорушення по причині поганої економічної ситуації то не вихід. Що би ти сказав кіби я бомбанув твій дім, бо я не маю гроші їсти? То давайте контрабанду возити, ювелірні магазини грабити, красти державне майно, бо важко жити. Подивіться навкруги - в краї гостра проблема в робочій силі, кожні 5 метрів оголошення про пошук кадрів, є легка робота за малі гроші, є оголошення де декілька десятків тисяч пропонують. Но там друга проблема - нема мозгів. Є мозни акваланг одіти і так хрень писати як ти написав.

П-
ППП - правий

А до того, що називається "Правдою", не пишіть дурниць. На гідрокостюми і все інше, на контрабандний товар є, а жити нема за що? Та вони працювати не хочуть тут, вдома. Хочуть легких грошей. А ну запропонуйте їм роботу, десь в області, на заводі або десь інде, вони ж не підуть працювати, бо не хочуть. Їм легше перейти річку й замйатися контрабандою. Так що не пишіть дурниць про "вкрали в них роботу, освіту, підприємства, землю, заощадження батьків, медицину, надію на гідне життя, зараз залишилось забрати гідрокостюми". Освіти вони теж не мають, бо просто не хотіли вчитися і не хочуть. Інші можутьпрацювтаи, а вони ні? Інші можуть будувати свою державу, а вони ні? Не пишіть дурню.

ДП
до ппп

ситий баран видно

П
ППП

Пане "Правда", не пишіть всілякі несенітниці. Не до адмінвідповідальності, а до кримінальної відповідальності потрібно притягувати за незаконний перетин Державного кордону !

П
Правда

Біда цих хлопців в довірливості, вони повірили п. офшорному, що з 2015 року в Європу можна йти без віз, а їх привично обманули. Нема радості, 15 сімей залишаться голодними, без грошей заплатити за електрику. Керівництво держави вкрало в них роботу, освіту, підприємства, землю, заощадження батьків, медицину, надію на гідне життя, зараз залишилось забрати гідрокостюми.

Читайте також