Мукачівські прикордонники виявили у Тисі під кордоном тіло хлопця у гідрокостюмі

8
5

Вчора в ході патрулювання прикордонний наряд відділу «Тячів» Мукачівського загону помітив у річці Тиса тіло людини у гідрокостюмі, яке течією відносило до румунського берега.

По даному факту відразу було поінформовано відділення Національної поліції та прикордонну поліцію Румунії. Невдовзі румунська сторона повідомила, що виявлена особа - хлопець років 18. Наразі його особа встановлюється та перевіряються обставини загибелі.

Прикордонники розповідають, що організатори контрабандного бізнесу шукають все нові й нові способи незаконного переміщення курива та залучають до  цього молодих хлопців, а нерідко й неповнолітніх.

При цьому вони не гребують ані здоров’ям, ані їхнім життям. Минулого року було зафіксовано кілька випадків загибелі мешканців Закарпаття, скоріш за все, під час переправлення сигарет через Тису.

Загалом з початку року українські прикордонники вже затримали більше 40 осіб, які використовували гідрокостюми, переправляючи куриво в суміжні країни.

Нагадаємо, нещодавно біля Румунії знову затримали 4-х водолазів та виявили 40 ящиків з цигарками
 

Коментарі

СД
СЕ да

А Лоці правду каже!!!

УГ
уйко Гриць

прочитайте і вдумайтеси у коментар попереднього автора, Васильи. Якщо не зрозуміли, то читайте поки не дойде...Один з самих толкових коментарів)))

В
Василь

За 26 років окупації влади рагульсько-терористичним режимом розграбована вся індустрія,все сільське господарство України;роботи немає ніде і ніякої. Втративши джерела існування люди мруть масово: ОПГ "Селюки у владі" вже вбила 15.000.000 чоловік;виживши змушені або працювати на iзнос на важких роботах,що не вимагають високої кваліфікації і теж дохнути в 40-50 років у міру виснаження ресурсів організму або займатися тим,чим займався цей загиблий у війні на знищення,розв'язаної окупувавшими владу рагулями-терористами проти жителів України. Вічна пам'ять загиблому!

7
777

Довели што люди идут на все ради денег, очень печальное известие....

Б
Бача

Доплавався.тюлень...

Читайте також