Мукачівські прикордонники вилучили в українців 4 ящики сигарет

5
0

В результаті швидких, активних та злагоджених дій щодо відпрацювання інформації про можливу протиправну діяльність на кордоні, прикордонникам відділу прикордонної служби «Дякове» таки вдалось впіймати та затримати правопорушника.

Так прикордонний наряд , який висунувся на охорону Державного кордону отримав додаткові завдання щодо перевірки інформації про спробу переправлення через кордон цигарок.

А через декілька хвилин в напрямку ймовірного порушення прикордонного режиму було вислано додатковий прикордонний наряд на службовому автомобілі. Результат не заставив себе довго чекати.

В ході проведення подальших пошукових дій о 23.00 , а це вже через 40 хвилин активних дій спрямованих на пошуки порушника, на відстані 2 км від лінії Державного кордону України, прикордонним нарядом на автомобілі виявлено та затримано автомобіль ВАЗ-2107 української реєстрації в якому знаходились 2 особи: один з яких мав документами, що посвідчують особу та другий - без таких. В ході огляду автомобіля виявлено 4 ящики тютюнових виробів.

О 23.20 затриманих запрошено на відділ прикордонної служби «Дякове» для з’ясування обставин правопорушення.

Виявлені цигарки передано митній варті Чопської митниці та оцінено в 11 000 грн. , а громадянина причетного до здійснення даного виду протиправної діяльності, притягнено до адміністративної відповідальності за ст.. 204 КУпАП та за рішенням суду , за спробу порушення режиму Державного кордону накладено штраф у сумі 3 400 грн.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також