Мукачівські прикордонники запрошують взяти участь у конкурсі дитячого малюнка

6
0

Міжнародний конкурс дитячого малюнка «Я живу в співдружності Незалежних Держав» покликаний зробити внесок у справу патріотичного виховання підростаючого покоління, у формування почуття гордості за свою Батьківщину і відповідальності за її безпеку, а також спрямований на виховання в дітях прагнення в майбутньому пов’язати своє життя з прикордонною службою.

 

І. Цілі конкурсу
 
За допомогою дитячого малюнка:
 
відобразити ставлення до своєї держави;
сформулювати свій погляд на прикордонну службу;
позиціонувати себе в житті своєї Вітчизни;
 
ІІ. Склад учасників
 
Діти у віці від 5 до 14 років.
 
ІІІ. Теми конкурсних матеріалів
 
Сучасне життя держав – учасниць СНД.
Мій тато (мама, дідусь) служить на кордоні.
Коли я виросту – стану прикордонником.
 
ІV. Вимоги до конкурсних робіт
 
Малюнки приймаються у форматі аркуша А-4  , виконані кольоровими олівцями, аквареллю або гуашевими фарбами. Малюнок при пересиланні не складати. 
 
V. Номінації конкурсу
 
Конкурс проводиться у трьох номінаціях (вікових категоріях):
Від 5 до 7 років;
Від 8 до 11 років;
Від 12 до 14 років.
 
VI. Порядок проведення конкурсу
 
6.1. Участь у конкурсі здійснюється шляхом направлення робіт до відділу виховної роботи Мукачівського  прикордонного загону (адреса: Закарпатська обл.,  м. Мукачеве, вулиця Недецеї 45, індекс 89600  ). На зворотному боці повинно бути розміщено інформацію про учасника конкурсу.
 
   6.2 Інформація про учасника конкурсу повинна містити: 
 
- прикордонний підрозділ, від якого виступає кандидат;
- прізвище, ім’я та по батькові кандидата;
- прізвище, ім’я та по батькові одного з батьків;
- номер школи; 
- вік, в якому класі навчається; 
- адреса та місце проживання; 
- контактний телефон;
 
6.3. До участі у конкурсі не допускаються та не розглядаються колективні малюнки, малюнки зроблені за допомогою батьків, а також анонімні (які не відповідають пункту 6.2. ).
 
6.4. Малюнок що подається на конкурс, має бути надісланий до 12 січня  до відділу виховної роботи Мукачівського прикордонного загону та відповідати таким вимогам:
 
а) оформлюватись без втручання дорослих (як виняток пункт 6.2.);
 
б) висвітлювати одну із тем конкурсу :
«Сучасне життя держав – учасниць СНД».
«Мій тато (мама, дідусь) служить на кордоні».
«Коли я виросту – стану прикордонником».
 
в) розміщуватись на окремому аркуші при цьому розмір малюнка не може перевищувати формат А-4. Малюнки, виконані на папері іншого формату, не розглядатимуться;
 
г) виконані в довільній графічній або живописній техніці;
 
6.5. Надіслані малюнки не оформляються рамкою, наклейками, надписами на роботі тощо. Кількість робіт від однієї особи приймається без обмежень. Надіслані на конкурс роботи поверненню і оплаті не підлягають. 
 
6.6. Після 16 січня 2012 відділ виховної роботи організовує виставку робіт, що надійшли на конкурс. Комісія на чолі із заступником начальника прикордонного загону по роботі з особовим складом визначає по 3 кращих роботи в кожній віковій групі конкурсу і до 18 січня 2012 року визначає переможців та лауреатів. Переможцями вважаються учасники, які зайняли перше місце, лауреатами – учасники, які зайняли друге та третє місця. Нагородження переможців та лауреатів конкурсу буде здійснюватися в урочистій обстановці 20 січня 2012 року.
Переможці та лауреати конкурсу у кожній номінації будуть нагороджуватися дипломом переможця. 
 
6.7. Три кращі роботи буде відіслано в місто Львів до Західного Регіонального управління, де буде здійснено відбір робіт на першість Державної прикордонної служби.
 
В подальшому Прикордонні відомства держав  - учасниць СНД до 25 лютого 2012 року направляють конкурсні роботи в Координаційну службу Ради командувачів Прикордонними військами (далі - РКПВ).
 
Координаційна служба РКПВ формує СD – диски з конкурсними роботами і до 10 березня 2012 року направляє членам журі для ознайомлення.
 
6.8. Прикордонні війська держав – учасниць СНД до 1 квітня 2012 року направляють оцінку конкурсних малюнків, які посіли 1,2 і 3 місця в координаційну службу РКПВ.
 
6.9. Координаційна служба РКПВ узагальнює результати оцінок, оформляє Протокол  підсумків Міжнародного конкурсу дитячого малюнка «Я живу в Співдружності Незалежних Держав » і виносить його на розгляд Ради командувачів Прикордонними військами.
 
6.10. Підсумки конкурсу підводять в журі, що складається з представників прикордонних відомств держав – учасниць СНД (по 1 особі) та представника редакції журналу «Прикордонник Співдружності». Про кандидатури до складу журі прикордонні відомства держав – учасниць СНД інформують Координаційну служби Ради командувачів Прикордонними військами (далі – координаційна служба РКПВ).
 
6.11. Переможці конкурсу в різних номінаціях на підставі Рішення Ради командувачів Прикордонними військами нагороджуються правами керівника відповідного прикордонного відомства цінними подарунками та Дипломами Ради командувачів Прикордонними військами.
6.12. Про місце та порядок вручення нагород учасникам конкурсу, які зайняли призові місця на рівні області, Державної прикордонної служби чи прикордонних відомства держав  - учасниць СНД,  буде проінформовано додатково відділом виховної роботи Мукачівського прикордонного загону.
 
VІІ.  Додаткові умови
 
Надіслані малюнки не рецензуються і поверненню не підлягають. Координаційна служба РКПВ залишає за собою право використовувати всі конкурсні роботи в книзі, присвяченій 20 – річчю утворення Ради командуючих Прикордонними військами і при оформленні пересувних виставок (із зазначенням авторів робіт).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також