Мукачівські прикордонники затримали подружжя із Іраку

1
0

П’ятеро порушників намагалися сьогодні вночі незаконно потрапити в Угорщину на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону.

Прикордонники відділу «Косине» невідомих, які прямували в обхід пункту пропуску, помітили за допомогою тепловізора. Відразу навперейми порушникам вирушила група реагування. Невідомі, побачивши прикордонників, без жодних шансів на успіх, пришвидшили рух, але вже за кілька хвилин опинилися в оточенні правоохоронців.  Серед затриманих  окрім двох дорослих було ще й троє дітей віком 2, 4 та 6 років. Мандрівники, які не мали при собі жодних документів, повідомили, що вони є громадянами Іраку.

Крім того прикордонники відділу «Саловка»  Чопського загону виявили трьох чоловіків майже опівночі у прикордонній з Угорщиною смузі. На прохання правоохоронців вони не змогли пред’явити жодного документа, який би посвідчив їхні особи та повідомили, що є громадянами Грузії.

Стосовно мети свого перебування поблизу затримані зазначили, що у пошуках кращих умов життя планували незаконно мігрувати до ЄС.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також