Мукачівські прикордонники затримали українця з підробленим паспортом

10
1

До сусідньої Румунії за паспортом свого батька, намагався потрапити учора ввечері 21-річний громадянин України. У пункт пропуску «Дякове» молодик прибув автомобілем «Фольксваген» як пасажир.

На паспортний контроль вказана особа  пред’явила інспектору прикордонної служби  паспорт громадянина України для виїзду за кордон, виданий на чоловіка 1971 року народження.

Під час співставлення особи з  фотокарткою  у паспорті,  прикордонником було встановлено, що паспорт не належить його пред’явнику, а сам юнак  в ході проведення співбесіди   на поставлені запитання відповідав  не чітко та не впевнено. Згодом він зізнався, що свій паспорт не зміг знайти, а оскільки дуже поспішав  то вирішив, що йому вдасться перетнути кордон  за паспортом батька. 

Також хлопець повідомив , що є громадянином України та пред’явив внутрішній  паспорт громадянина України   виданий на його ім’я .

За фактом скоєння  правопорушенням було складено протокол  за ст. 204-1 ч.1 КУпАП , справу передано до суду, пише прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Коментарі

5
555

шо уже наши украинци нехочать наши паспорта шо пидроблують.

Читайте також