Мукачівські регіонали висунули в депутати облради шовгора Медведчука

20
40

Прогнозоване рішення було ухвалено на конференції міського партійного осередку в вівторок, 22 січня. Цю пропозицію має підтвердити або відхилити обласна конференція Партії регіонів, яка запланована на суботу, 26 січня.

На зібрання регіоналів до Мукачева завітав і заступник голови Закарпатської ОДА Антон Громовий, тому схоже з висуненням Івана Чубирка все вирішено.

Тим паче, що він є чоловіком сестри Оксани Марченко - дружини одіозного Віктора Медведчука. Родичів пов'язує також сумнівний проект "Український вибір", куратором якого на Закарпатті є саме Іван Чубирко та просування якого асоціюють з Кремлем. Серед тез проекту - надання статусу державної російській мові, ігнорування Європейського союзу на користь Митного.

У біографії Івана Чубирка є зв'язки з криміналітетом, а також активна участь в провокаціях та фальсифікаціях на виборах мера Мукачева 2004 року.

Водночас, дещо нелогічним виглядає рішення на користь Івана Чубирка, адже ще кілька місяців тому регіонали розкручували за шалені гроші в Мукачеві іншого кандидата В'ячеслава Шутка.

Коментарі

ДЛ
ДО ЛЮДЕЙ

За що на майдані люди повмирали і тепер вмирають,за те щоб тепер знову падати у пасть бандюгів і продаватись за 200 гривень.Ви знаєте це дуже обідно що люди ще можуть бути прихильними до банди Чубірка за що за гречку а скільки потім буде обкрадати ви знаєте скільки будуть грабити та займатися пезпределом страшно уявити.ЩОБ НЕ БУЛО 90 х...

Г
Гуцул2

Не олігофрег а олігофрен ти дебіле дебільний!!! А взагалі Іван освічена і розумна людина яка користується повагою у мукачівців і не змінює своєї позиції незважаючи на політичну ситуацію на протязі 11 років, на відміну від твоїх колобків- Балог!!!

Г
Гуцул

Чубірка явний кандидат бандито зековського угрупування Данецьких бандюковичів!!!!!На морду тошно дивитися цього Олігофрега шовгора ненависника всього украінськогоі Кума Кремльовського Карлика

П
патріот

А чого вони так рвуться в депутати, ще в Верховну раду зрозуміло, але в обласну ? Не можу зрозуміти що там дають?

Е
Ернест

Причетний до фальсифікацій виборів 2004 року. А Нусер зараз працює заступником міського голови Мукачева і є депутатом обл ради від ЄЦ:)))) так хто і дя кого фальсифікував вибори??? Щось не вяжеться:)))

Х
ххх

мабуть погані справи у чубірки якщо так активізувалися його тролі. людина яка має впізнаваність на рівні статистичної похибки ще думає що він має якісь шанси бути депутатом... наївно)))

F5
Fj 555

Вуйко з полонии ти чорте,пишеш х-ню всяку,це все на шо ти способний...а ти хто такий?сидіти дома і писати херню всяку,вот лиш шо ти можеш!

С
Свідок

Чубірко уграть од Балог иппен так як і Ланьо од них уграв.

П
патріот

А хто йде від Свободи, БЮТ ? Короче від опозиції, хто знає, а то ніякої інформації по Мукачеві, а також по районі, знаю що по районі ідуть Садварі,ветеринар, неоднократний депутат що тоже нічого не робить, Бігунець,про якого на уроках учителі розказують дітям, аби дома агітували батьків вмісто того аби вчити шкільний матеріал, а від БЮТ, Свободи не знаю хто йде...

П
патріот

А хто каже що потрібно за Андрія голосувати? Я проти всіх чиновничних свинь, інакше їх назвати не можна...

C
Cаша

яка то молодьож за чубірка???? самі бухарі та апаратчики?

C
Cаша

яка то молодьож за чубірка???? самі бухарі та апаратчики?

З
Знаючий

Чубірки протупили бо думали проти них виставлять золіка або нусера тому і почали клеїти рекламу про Мукачево без голови. Пальцьом у космос. Андрій чистий і молодий і влупить Чупакабру Івана як дітвака

НБ
Не балога

Та лиш щось зробив якщо два раз його вибирали. А Андрій Балога що зробив?

П
патріот

А що зробив Чубірко для міста, для людей??? Він же був депутатом уже.. а нічого.

НБ
Не балога

Да. Тролі не сплять. Влупить Ваня балогам по самі помідори. От. Посміюсь 3 березня. Вся молодь іза Чубірка. Мандат не передається у спадщину , його дають люди. А Чубірко по Підгорянам уже двічі обіграв балогівську шайку, накаже і втретє:)))

Б
Блатной

Близость по роду деятельности ничего не значет. Иван не будет иметь большую поддержку даже в подгоряне его понты уже всем надоели

І
Інтелігент

Хай мене перший весняний грім вдарить якщо у мукачівців підніметься рука голосувати за цього кримінального елемента. Маю щиру надію що таку думку придержуються багато жителів Мукачева

Т
Тернер

Про який позитив можна говорити у есдеків, реґіоналів та ще й порядок за часів Кучми? Я розумію, що хтось ностальґує за тими часами, але не населення, чи електорат, чи просто народ. Треба нових людей у владу всіх рівнів - інакше змін на краще чекати не варто. Або емігрувати.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

є в Чубиркови позитив, який не скажеш про інших: він не бігав після промаранчевого пучу за пробаченням до представників Ющеннка та не перефарбувався, держить один і той же вектор, а за відсутності СДПУ(о) є лише одна партія, яка приближена за переконаннями до них то є ПР! Медведчук є політиком, а не бізнесменом та так само держить той вектор який був до помаранчів. при керуванні КУЧМИ (Медведчука) не було цього бардака, такого рівня корупції, цін за послуги корупціонерів та розкоші, яка тепер притаманна і владі і опозиції. одним словом був відносний порядок, і Україна не була у світових рейтингах так низько...

О
Олег

Тепер Балоги добре поламає собі голову думаючи як виграти вибори для свого сина від Чубірка. Це вже не таємниця, що люди Балоги роздаються продукти людям, щоб вони голосували за Андрія. Але люди вже натерпілися від цієї завидівської банди і не захочуть в черговий раз прислужувати для них.

С
Степан

Ну і морда у цьоого Чубірка. Можу лише представити скільком душу скалічив

С
спостерігач

Цікаво, на кого буде працювати обласна і міська ПР на майбутніх президентських виборах, коли кандидатами зіштовхнуться Медведчук і Янукович... Чубірко, зрозуміло, як і тепер, буде працювати на шовгора.

П
патріот

Є такі люди, але ще залежить і від людей, якщо не купляться на 100 грн. і продпайки,

П
Підгорянець

Ви всі такі розумні. Треба нових людей! А де вони ці нові люди? На заводах їх випускають? Хто погодиться піти на вибори по серйозному проти Балог??? Є такі між вами? Ще час є, ідіть та реєструйтеся в кандидати. Створюйте команду, формуйте штаб. А то сидіти в теплих кабінетах на зарплаті у балоги і тролити цілий день то не виборами займатися хлопчики і дівчата.

П
Підгорянець

Думаю Чубірко виграє ці вибори не лиш у Підгоряні. Дивлячись як Балоги роздають продпайки і нагинають бюджетників складається враження що не все у них добре. А полгравати Балогам не можна. Це буде початком кінця їхнього панування в області.

ВВ
Василь Васильович

Я згідний, що треба нових людей, не з бувших чиновників, і бувших депутатів...

G
Gfhgj

Звіздєц Україні з такими Чубірками!Шкода, що ПР не бачить, які люди представляють їх партію на місцях!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

В даній політичній обстановці в області не довіряють нікому крім членів своєї родини. Якщо дивитися на те що в підгорянському окрузі іде А.Балога та І.Чубирко, то вважаю що будуть інтересні вибори без домовленостей . застібнули шолом і в перед ! в даному випадку фор на стороні Чубирка і 60% що виграє, а Андрій інородноє тіло в Подгоряні .

Т
Тернер

Ніхто не каже, що родина Балоги робить мало. Просто депутатство не може бути сімейною традицією. А з Іршавщини балотуватиметься дружина Віктора Івановича. Хіба в Мукачеві немає чи апріорі, окрім Балог, не може бути кандидатів з високими рейтингами?;)

8
888

чи Іршавщини?!

8
888

порядних людей дійсно достатньо, але рейтинг у них на жаль малий і для розкрутки часу мало. Тому ПР і організували вибори в такий стислий термін. Можна було ж і до літа дотянути але тоді б їхні кандидати б точно пролетіли. А з іншого боку хіба родина Балоги мало робить для Мукачева!?

Т
Тернер

Для того, щоб у депутати не проходили кримінальні авторитети, просто реґіонали і друзі кума Путіна Медведчука, потрібно висувати кандидатами не представників однієї мукачівської сім'ї, які чомусь думають, що вони все найдостойніші в краї. Варто уже пошукати достойних і порядних людей з інших, котрих у Мукачеві та Іршаві достатньо. Бо точно бандити переможуть.

ВЗ
Вуйко з полонии

І ванко Чубірко файно аросто лиже і добре знає лизати Гудзицю чиновника раньше Медведьову пак Різкаову типирка у Конюха лиже одним словом Паскуда редчайша В Росіюйоготреба удпраіити з Закарпаття

С
Сусідо

Злили іванка як туалетного утьонка

М
мукачівець

іванкови тепер ся лишило об'єднати програму ПР та Українського Вибору і приєднати закарпаття до Росії)))

H
haha

тепер уже точно формалізували риги що вони з медвечуком працюють. кращого кандидата з "неймовірно високим" рейтингом та повагою у Мукачеві годі було й шукати. Браво!

7
777

Тут хлопчики балогівці вам жаба цицьку і дасть:))

7
777

" заспівали" потята. Страшно навірно:)))

А
Артур

Банюковичи выдвинули бандюка. Это диагноз

Читайте також