Мукачівські регіонали зробили ставку на чорнуху?

6
21

Як стало відомо Мукачево.net з власних джерел з числа місцевих партійців ПР, в осередку готують відразу кілька «чорних» піар-ходів проти фаворита перегонів.

За словами співрозмовника, днями у мукачівському та центральному штабі Партії регіонів аналізували результати власного соцдослідження, згідно з якими висунутий вчора міським осередком кандидат у депутати обласної ради від Мукачева Іван Чубирко «коливається» в межах похибики (від 1 до 3%). За 6 тижнів до дня голосування (3 березня) він у 10-15 разів поступається іншому ймовірному кандидату Андрію Балозі.

Відтак, місцеві технологи, розповідає джерело, взялися за розробку так званих альтернативних сценаріїв.

Перший: реєстрація технічних кандидатів з прізвищами Балога та Петьовка з одночасним поширенням інформації про те, що Андрій Балога не балотуватиметься у депутати, а й готується стати новим мером Мукачева за три роки.

Другий: вкидання вигаданої компрометуючої інформації особистого характеру проти кандидата А.Балоги, адже жодного компрометуючого доведеного факту (у тому числі відео або фото) у штабі регіоналів нема.

Коментарі

L
laszlo

Принципово не голосуватиму за кандидатуру, за яку захаращують поштові скриньки агітками, агітують по телефону, у дитячих садках роздають подарунки ВІД НЬОГО руками Діда Мороза.

АМ
А може будемо чесні?

Ми, Мукачівці, по самі вуха в лайні! У нас ніколи не "газдували" "заслані козачки"! Кожен наш черговий здирач шкури обраний серед нас і нами ж! Чи може ГІДовські шефи не з нашої файти? Чи сім'я, всі наші численні мери, наші міліціонери не наші, не місцеві? Міська рада на 99% з закарпатців! Податкова 99%! Прокуратура - 99%! Та то ми такі і є!!! Але, в кінці кінців, ми ж всі однодумці! Ми всі хочемо жити добре. Але освіти нам не хватає. Примітивізм мислення наш такий, що ми купимо Феррарі, аби їздити по грунтовій дорозі. Бо машина - МОЄ, а дорога спільна... На мій погляд, ідеальні вибори, коли за тебе проголосували ситі і багаті виборці, а не голодні і бідні. Та якби Балога направив свої статки на благо міста (через розвиток і робочі місця) я перший би був за і поніс квіти до його пам'ятника! Бо вже сам факт турботи про свій народ в нашій нещасній державі підніс би його вище навіть його потаємних мрій. Прийшов час і Білл Гейтс це зрозумів. Не втрачайте час! Станьте ідолом за життя!

ДТ
Для тужансьгого

Дмитро поменше слухай стару шлюху Швардачку і ії племянника Ваську:))) у хлопців зовсім друга стратегія. :)

Г
Гуцул

жалива є просто жалюгідний членососс у партейки ГОЛУБИХ і свого братика

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

по вашій логіці 2 роки в бегах або гра у прятки знімає кримінальну відповідальність?-це не так! серед депутатів ЄЦ є засуджені за кримінал там чому не іде критика?

М
ммм

ні він не бандит, він проста так був у бігах більше 2х років)

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

маркуєте Чубирка, нібито він має судимість або був сасудженний. його опоненти були при владі та мали шанс довести, що він бандит...но крім реклами в газетах нічого не довели. не будьте предвзяті.

Ф
Федір

Логіка марги ригівської - Балога поганий, бо вчився в Америці, а Чубірко - молодець, бо вчився в бурсі і бандюкував.

D
Dexter

1234 З задоволенням проаналізую, "що зробив Андрій", якщо любязно підкажете, що саме він зробив. Тільки, якщо можна, те що зробив самостійно, без таткових грошей і таткових штатних піарників. А про Мукачево намагаюся судити з точки зору здорового глузду, а не кола спілкування :)))

А
Аліна

Не розумію для чого так старанно вигадують про Чубірка. Звідки взявся його рейтинг? Які справи він реальні зробив, крім тих які забороняються законом? Відкрийте очі.

М
Мавпа

Ага, відома КРИМІНАЛЬНА особа:))))

А
Анатолій

По-перше, не потрібно малювати нам фантастичну соціологію, як було зазначено, ми вже подібне бачили перед виборами до ВР подібне. Тоді теж єцівські соціологи малювали неймовірний рейтинг для своїх кандидатів, але в кінці вийшло все не так. По-друге, Чубірко відома особа в Мукачеві і його рейтинг складає більше відсотків ніж тут написано. По-третє, всім добре відомо на чому базується рейтинг Андрія Балоги - це гроші батька, за рахунок яких малий Балога себе всюди а як "підприємець і меценат", хоча ніколи нормально не працював, а вчився та жив у США. То що він може знати про Мукачево, окрім того як люди його батька роздають населенню Мукачева продовольчі набори харчування у його підтримку.

1
1234

декстер- а ви проаналізуйте що Андрій зробив. Поговоріть з людьми може щось нове почуєте. Видно відразу що ви розбираєтесь у тому що відбувається у Мукачеві тільки з кола вашого спілкування)))

Э
Эксперт

Все прекрасно знают как чубирков ставал депутатом. Это был банальный подкуп и давление на подгорянцов. Кого не мог купить тому угрожали. Дорогу ремонтировали от его имени как попало. Все жители запомнили. Не понимаю этих людей которые делают чубиркову медвежую услугу тыкая кому то что кто то сделал либо не сделал. Потому что чубирков как депутат горсовета мог сделать больше за любово другого и сейчас мог бы просто рассказать изберателям что он сделал и так идти на выбора. Но раассказывать нету о чем посему лльют грязь на других. А у андрея приемущество потому что он свежое лицо. Кстати сделал он уже немало. Во всяком случае и концерты и фестивали и помощь спортсменам асоциируется именно с ним

С
сократ

пан Микола, на відміну від Вас, шановні плазуни, має свою особисту точку зору і відстоює її попри все...

D
Dexter

Три запитання до автора (який сховався) цієї примітивщини. Перше, незалежно від ставлення до Чубірки, як може бути рейтинг в межах статистичної похибки (1-3%) у людини, яка двічі ставала депутатом міської ради по даному мажоритарному окрузі? Повна дурня, даруйте за жаргонізм. Друге, звідки взявся захмарний рейтинг у Андрійка Балоги? Він що, жив у цьому місті останні роки, щось зробив для нього, чи може крім татових грошей, має якусь іншу ознаку? Третє, чому усі балогівські сайти в один голос підняли істерику з приводу балотування Чубірки? Навіщо воювати з суперником-кандидатом, якщо у нього, як вони хором заявляють, нульовий рейтинг? Висновки нехай кожен робить сам....

Ч
читач

Антон, один Жалива на Закарпатті, ще далеко до закінчення виборів у ВР відкрито виступив проти Балог. Саме головне, що він багато у чому був правий та говорив правду, інші тільки підтакували Балогам та завіряли, що у них все на мазі. Китайці кажуть, що відкритий ворог краще друга, тому що скаже істину, а друг збреше,щоб і надалі залитися другом та мати з друга хосен.

П
Простяк

У регіоналів технології змінюються, а у Балоги нічого не міняється картоплю треба роздавати та й більш нічого.

А
Антон

Жаливо хто боїться? Тебе так точно ніхто! Просто не усіх дурних война убила.

)
)

якщо не помиляюсь по Мукачеву соціологія була точна попри прогнози пр.

МС
Микола Староста (Жалива)

А хто сумнівася,що така буде соціологія. Питання, який буде результат? Таку соціологію ми вже читали на минулих виборах... якщо Андрій такий святий, чого ви боїтеся? Зразу закрадається думка, що все таки, щось є.

Читайте також