Мукачівські школярі безкоштовно пішли на "Сталінград" (ФОТО)

8
7

Сьогодні, 25 жовтня, напередодні святкування визволення міста Мукачева від німецько-фашистських загарбників для обдарованих та учнів пільгових категорій 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста, за сприяння директора КМЦ “Барва” Шубця Володимира Омельяновича, було проведено перегляд воєнної драми режисера Федора Бондарчука “Сталінград” у форматі 3D.

Від виконавчого комітету Мукачівської міської ради велика подяка дирекції кінотеатру за надану можливість перегляду картини для учнів, за допомогою якої вони мали змогу ознайомитись з реальними подіями, що відбувалися  у період Великої Вітчизняної війни з 1941 по 1945 років. 

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому, для Мукачево.net
 

Коментарі

В
Варшона

Там фосий фільм бов не говоріть дурноє!

A
Anders

Але на Сталінград дають подивитись мукачівським школярам, а про Івана Кротона так і не показали фільм. Мало того, його треба демонструвати нашим дітям про нашого чоловіка!

І
іван

Фільм хороший!!Но 3д очків не хватило і дуже файно було дивитися розмитий дільм

Д
дегенератам

в Сталинградской битве не только русские солдаты сражались с фашистами..там еще были украинцы, грузины, узбеки, белорусы, армяне и.т.д и.т.п......

ДО
До організаторів

Ахти Шубець МОЛОДЕЦЬ,орден Сталіна дістанеш.А де навчальний процес?Для таких подій і уроки можно зірвати.Правильно,массовість у нас-головне.

М
Мук

Згідний, там жодного документального факту!!))) це драма про дві лінії кохання. Я навіть впевнений що учні не знть що радянські солдати навмисно підпалені біжали на німців, а не із-за того що фріци підірвали цистерни!!)))

M
McMurphy

Там дуже реальні події показуються)))))))))) Позор

Читайте також