Мукачівські школярі говорили про життя з відомими письменниками Закарпаття (ФОТО)

24
5

Сьогодні у Мукачівській ЗОШ №20 відбувся цікавий позакласний захід, де учні мали можливість зустрітись та послухати про життєвий і творчий шлях двох відомих письменників Закарпаття - Василя Густія та Василя Матоли.

Темою позакласного заходу стали слова відомої української поетеси Ліни Костенко: "Життя — така велика ковзаниця. Кому вдалось, не падавши, пройти?".

Позакласний захід з учнями 9 класу проходив у рамках декади гуманітарного циклу. Під час уроку учні читали вірші, дививлись цікаві презентації та роздумовували над цитатами відомих літературних діячів. 

Зустрілись з учнями і закарпатські письменники - Василь Густі та Василь Матола, які поділились своїми думками про життя та літературу рідного краю.

Школярі залишились приємно вражені від почутого, а також почерпали багато корисного з розповідей один одного і поважних гостей.

Mukachevo.net 

Коментарі

Д
Добрый

Ого! Походу накосячил! Мабуть тупый! Да ладно. Пускай будет видомой, я не против.

9
9-В

Було класно! Дякуємо нашій Натілії Степанівній та Світлані Андпіївній за такий урок!

ДД
дописувач до доброго

"А я и не знал, что она Видомая". Не знав, бо тупий!!!!!!

ДД
дописувач до доброго

не знав, що відома, бо просто тупий!!!!!

Д
Добрый

Темою позакласного заходу стали слова відомої української поетеси Ліни Костенко: "Життя — така велика ковзаниця. Кому вдалось, не падавши, пройти?". Ну, я в шоке. Лена Костенко! Да нафиг ты прёшься на каток, если коньков нету? А я и не знал, что она Видомая! Життя - океан! Без акваланга - нехрен соваться!

Читайте також