Мукачівські школярі не вчитимуться по суботах

16
6

Про це редакції видання підтвердили в управлінні освіти Мукачівського міськвиконкому.

Як відомо, у ряді українських ЗМІ була опублікована інформація про те, що освітні заклади окремих регіонів країни переводять на шестиденний навчальний тиждень, у зв'язку з різними обставинами. 

Однак, як запевнили нас у мукачівському міськвиконкомі, таке питання не виносилось на розгляд. 

Мукачівські школярі навчатимуться за традиційною схемою - з понеділка по п'ятницю. 

Мукачево.net

 

Коментарі

1
123

Вікторе,я не знаю звідки у вас така інформація, але поки що діти Франківська будуть вчитися,як вчилися. Не треба нагнітати обставини, краіна на це піде тільки тоді,якщо в краіні буде сувора зима і не буде вистачати газу,так що не сійте раніше часу паніку. А якщо ви з департаменту освіти,то поясніть,чому департамент не доводить до відома батьків початковоі школи,які навчаються за підручником Рівкінда з математики,мають право за згодою батьків та погодженням вчителя поміняти цей підручник,який ще 2013 року НАНУ визнала такою,по якій діти не можуть навчатися в школах. Так що доводьте позитив батькам,а не сійте розброд,бо його і так зараз хватає.

*
***

Почитайте коменти на мук.нет і побачите рівень "освіти" та "культури" нашої молоді.А хто пише русинською (як йому здається) , то цим лише прикривають своє невігластво та безграмотність.Це звичайний набір слів/фраз розмовної "місної" мови.Це все рівно, що одеський "базар" видавати за окрему мову.Бисьте не думали, ож галичанин пише: я вшитко розуміву, щи й говорю ,кидь из вами, ги ви.Лем знаву,ож се бисіда місна.Фертих. Сідайте,діти,за книжки!Шабат вам знань не дасть!

В
Віктор

Таке вже прийняли у Івано-Франківську. Натомість діти матимуть взимку канікули з 7 грудня по 2 лютого. Все це задля економії газу.

П
Петро

скорише вперед ногами вынесуть всю колегию ниж приймуть такый закон!

Ю
Юлия

Діти через нову програму і так не встигають відпочивати, а ще й шестиденка...-це якась дурниця.

В
Віктор

Ще не виносилось. Бо колегія депертаменту освіти відбудеться 21 серпня, і саме там може бути прийнято рішення про запровадження шестиденного навчання. І лише після того, як це рішення приймуть на колегії, його винесуть на розгляд виконкому.

Читайте також