Мукачівські школярі повертаються з канікул у школи

5
11

З понеділка школярі Мукачева знову сядуть за парти – зимові шкільні канікули завершаться.

За цей час в 14 шкіл міста завезено та встановлено комплекти парт, які закуплено коштом міського бюджету. Парти отримали школи №№1,2,3,4,6,7,13,14,15,16,20, а також НВК «Гармонія», НВК «Первоцвіт», НВК «ЗОШ-Гімназія». Загалом передано 62 комплекти парт. Окрім того у заклади придбано 85 шкільних дошок, пише Мукачівська міськрада.

«Навчання, як і передбачається у школах почнеться в понеділок. Всі заклади підготовлено. Якщо в ході навчального процесу в місті фіксуватиметься ріст захворюваності на грип та ГРВІ – лише тоді буде розглянуто питання про можливість запровадження карантину. Наразі таких підстав нема», - зазначає начальник управління освіти міськвиконкому Катерина Кришинець-Андялошій.

 

Коментарі

М
мама

Біго-о-о-м до школи.

ДС
до СОС

Щодо поведінки вчителів школи №5 м. Берегово. Ще недавно сталася трагедія в цій школі із-за поведінки вчительки співів, яка ошарашила місто. Чи проходять вчителі тести по спихології а то деяким вчителям варто булоби нерви свої залишати дома.Чи вони хотять щоб народ над їм характиристики за минулі діяння. Не зганяйте на дітять зло. І не вимагайте від дітей того, чого самі не можете зробити або втконати.

ЧЗ
Читач з мукачева

Так,мені здасться краще щоб зробили карантин.багато хворих є ризик заразитися.

У
Ученик

Краще б все таки зробити Карантин!

УМ
Ученик Мученик

Краще б все таки зробити Карантин!

УМ
Ученик Мученик

Краще все таки зробити Карантин!

S
SOS

Як небудуть діти хворіти. коли в школі №5 в місті Берегово діти до дворового туалету бугають у одних кофточках. З теплого класу в холодний туалет. Тему піднімали вже 1000 разів а віз і нині там.Так де директрисі до туалету, коли сама на лижах катається, а там думати ніколи.У мене питання до неї, пані Дзеріна, ви знайомі з поведінкою вчителів на уроках до дітей. У вчителів є кодекс поведінки з дітьми,чи лише від дітей потрібно че5кати повгу до вчителів. А те,що вчителі своєю грубістю ламають спихіку дітей це до кого питання ? Чому таке грубе відношення вчителя фізкультури Барта , вчителя музики, вчителів з ангійської мови....

В
викладач

На тиждень до навчання, а потім до 27 травня карантин.УРААААААААА!

ПК
Підтримую карантин

В Україні стрімко поширюється грип і початок навчання тільки допоможе йому, додасть йому підстав поширюватись швидше.

Ш
школярка

Ага,зробіть карантин.Холодно,опадів багато,хворих теж не мало!!????

Ш
школяр

Ліпше би зробили карантин.Бо дуже багато хворих

Читайте також