Мукачівські школярі визначали кращих пожежників-рятувальників (ФОТО)

7
5

Вже традиційно у Мукачівської СЗОШ №16 відбулись міські збори-змагання юних пожежників-рятувальників "Школа безпеки".

Майстер-клас юним рятувальникам провели представники мукачівського УДСНС, які також показали та розказали як працює спецтехніка при пожежах. 

В змаганнях взяли участь команди практично з усіх шкіл Мукачева, а сама СЗОШ №16 представила аж дві команди.

За результатами змагань І місце виборола команда Мукачівської СЗОШ №16, ІІ місце розділили команди ЗОШ №13 та СЗОШ №16, а ІІІ місце розділили команди ЗОШ №2 та ЗОШ №11.

Переможці традиційних змагань отримали грамоти та медалі від Мукачівського міськвиконкому. 

Mukachevo.net

Коментарі

1
123

А хто вам заважає тренуватися? І більшість шкіл це не ціковило . Не дочикавшись результатів більшість шкіл покинуло змагання, що є дуже непристойним з їхніх сторін...Тому які можуть бути притензії?!

П2
про 2

команди були в абсолютно різних умовах.Які можуть бути змагання між двома командами "Школи безпеки"(ЗОШ№16)які постійно тренується на професійному спорядженні та командами шкіл,яких один раз в році запрошують на ці "змагання"???

П
про

цього року команди взагалі не знали свої результати на етапах. Тихо все записували і відносили (тіпа реєстрували в компютері). Це взагалі ідіотизм, а не змагання

В
випускниця

та то по стандарту...16 завжди перша.. хоч би для пристойності робили різноманітність у першому місці...

2
222

нехай 16 школа на другий рік подасть 3 команди і забере всі місця! Будуть змагатися між собою! Реально вже надоїло , що тільки вони кожного року виграють...

Читайте також