Мукачівські школярі вже місяць сидять вдома

8
17

Канікули розтягнулися через економію.

Цієї середи, 18 січня у школах Мукачева мали відновитися уроки – діти повинні були повернутися з зимових канікул та сісти за парти.

Однак, як стало відомо Мукачево.net, мукачівські школярі відпочиватимуть до кінця тижденя – до наступного понеділка, 23 січня, а отже – цілий місяць, адже на канікули учні пішли з 23 грудня.

За словами міського голови, причина – в економії на опаленні. Чи сприятиме така довга «відпустка» навчальному процесу – сказати важко.

Разом з тим, за рекомендаціями Кабінету Міністрів, зимові канікули мали тривати з 26 грудня до 10 січня.

Коментарі

=
=\

у нас забирали осінні канікули, так шо все ок

.
...

Во всяком случае,при таком раскладе,скоро мы будем учиться летом...

О
От

Редакція Мукачево.net дякую навчили мене вже Ви висловлюватись ))) просто я нелюблю нашу країну де кругом лише корупція. Вибачте.

РМ
Редакція Мукачево.net

До ОТ: Ось бачите, залишаєте культурні коментарі, ми нічого не видаляємо. Правила є чіткими, дотримуйтесь їх

РМ
Редакція Мукачево.net

Ми видаляємо коментарі, які суперечать правилам. Якщо ви хочете висловити критичну думку, що на фестиваль є гроші, а на навчання дітей нема, то будь-ласка, це не заборонено правилами, але робіть це без образ, лайливих слів, і ніхто нічого не видалятиме.

6й класс (а)

хотів зробити скріншот, айбо не знаю як. Подскажіть, ко в тому шарить, please................

Х
ХХХ

якраз хотіла сказати,при чому тут вино. а хто не може "вино от дідика" відрізнити від справжнього - мабуть ніколи його і не пив, тому і правильне рішення - більше на такі свята і не ідіть. нашому народу що не зробиш - і так не добре, все одно розкритикують

Ф
Федір

Чомусь мої комментарі не видаляють, пишете напевно щось не те))) Щодо грошей на фестиваль.... на нього гроші не трачені, а тільки вкладені, як правило вони повертаються в бюджет з надлишком... От.... і не ходи, купуй в магазині, без таких пессимістів там набагато краще)))Блін....стаття про школу, а говоримо про вино))) Щодо школи.... мені якось всерівно, хочуть зекономити, хай економлять. Не нам то рішати

О
От

Я більше на таке вино непіду незащо щоб погар вина стояв 10-15 грн це обдувалка. Які можуть бути ВИНОРОБИ та там хлопці з села купили від дідика вино по 5 грн за 1 л придумали назви з магазинів . ЦЕ ОГИДНО .

О
От

Соромно ----- я стобою згодин мої коментарі 70% стирають !!!

С
Соромно

Пане адмін, а коментарі, про те, що гроші на фестиваль вина витрачати можна, а на дітях і освіті економити пан мер може - ви удаляєте чому?! Коментарі просто фільтруються!

=
=)

Щодо помилок, на сайті я помітила давно таку функцію: "Якщо ви знайшли помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію." .... це набагато легше =)))

РМ
Редакція Мукачево.net

Шановний критеГ, ваш коментар було видалено через втрату актуальності. За зауваження вдячні, відреагували, натомість не встигли подякувати. Перли збирайте, ми навіть думаємо, що варто якось їх опублікувати, бо самі збираємо. Але ще краще, користуйтеся функцією "Повідомити новину", бо окрім як власного задоволення ви допоможете і нам, і колегм-читачам споживати якісну інформацію.

К
критеГ

Замість подякувати за вказані помилки у тексті - взяли й коментар видалили. То видаліть і коментар =), адже він (вона) апелює саме до видаленого коментаря! Але помилки виправили, і це вже добре. Загалом, все це не має значення. Пишіть, як хочете. Збиратиму колекцію ваших перлів, роблячи скріншоти.

=
=)

До критеГ Всерівно канікули довші зробили тому, що осінніх небуло... а можна рахувати і з 23 бо і так скорочений день був... в цьому помилки нема великої.... а тепер ще раз продовжили ...батьки вже незнають що з дітьми дома робити куда їх отправляти.... празники празниками або всі працюють, а діти дома сидять або по городу шастають...

=
=)

чекайте вони ще карантин в лютому зроблять щоб і в садиках на харчуванні з економити і на зарплатах педагогів , бо під час карантина оплачується лише 50% ...

PP
Plzak Pavel

Tomu rikam zimni prazdniny :-)

Читайте також