Мукачівські школярі зробили дивовижні іграшки для міської ялинки (ФОТО)

23
5

Завтра оберуть три кращі ялинкові іграшки, зроблені мукачівськими школярами, їх авторів наступного тижня нагородять призами.

Ялинкові іграшки почнуть вішати на головну ялинку міста також завтра. Хто став переможцем оголосять 19 грудня у рамках святкування дня св. Миколая.

Кілька десятків іграшок для міської ялинки зробили школярі Мукачева. Дитяча фантазія меж не знає, іграшки зроблені дуже оригінально з підручних матеріалів. На ялинку повісять усі іграшки, окрім паперових, адже ті від опадів можуть зіпсуватися. 

Коментарі

С
Світлана

Якщо чесно, згодна на рахунок економії іграшок, але якщо на це подивитись з іншої сторони, то тільки уявіть радісне лице дитини, коли вона побачить свою іграшку на головній ялинці Мукачева. Це ж таке щастя для дитини та й стимул робити таку красу своїми руками кожного року. То ж з ішого боку це чудова ідея прикрашати ялинку дитячими виробами.))

В
Василь

М-да ! А Берегово как всегда может только мечтать о красивом оформлении ёлки! У нас в городском совете соревнуютса кто квадратней коробку зделаит !))

Д
Д.......

Гарні іграшки,просто супер, за ангела треба дати 1 місце, але...ці іграшки можна продемонструвати в другому місці, а центральна ялинка має виглядати краще, нетреба економити на ялинкових прикрасах...це просто........

М
Марія

Супер! Дуже гарні, оригінальні роботи. Видно, що зроблені з душею. Згодна з Світланою, що найбільше виділяються Ангелик, велосипед та сніговик.

С
Світлана

Дуже гарні іграшки, дітки молодці, гарно постарались. Я співчуваю тим, хто буде приймати рішення на рахунок переможців, адже кожна робота по-своєму красива та оригінальна. Мені найбільше сподобався ангелочок, велосипед та снічовик з стаканчиків, дуже гарно та оригінально)

Читайте також