Мукачівські школи відзначили 85-ту річницю Карпатської України

44
1

15 березня, у школах Мукачівської громади, відбулися урочисті заходи з нагоди 85-річчя від дня проголошення незалежності Карпатської України.

Учні та педагогічний колектив шкіл підготували ряд заходів, спрямованих на підвищення історичної свідомості та патріотичного виховання молодого покоління. У рамках урочистостей були проведені історичні обговорення, бесіди, тематичні виставки та презентації.

Карпатська Україна в історії стала символом боротьби за національну самостійність та збереження культурної спадщини українського народу.

Відзначення цієї дати в школах Мукачівської громади є важливим кроком у вихованні патріотизму та поваги до власної історії.

Коментарі

ТВ
треба вшановувати

На світлині з класу: відмінниці на 1-й парті у вишиванках, уважно слухають, а дівахи на ослячій парті аж од сміху давляться. Так, тепер відзначаємо, а коли ще живі були безпосередні учасники подій, іх ніхто не питав, бо народу то по-бубну було та й нажаль крилися розповідати, бо можна було загриміти з тавром "укр-го бурж.націаналіста". Доречі, сподіваюсь, мадяри тихо сидять - не йшли до свого тУмана коло Латориці з віночками?

Читайте також