Мукачівські строковики-прикордонники "поставили на місце" агресивного водія Mitsubishi Pajero зі зброєю

8
7

Нахабний водій прийшов вирішувати питання свого посібника, якого перед тим затримали прикордонники за порушення кордону.

Охороняючи ділянку кордону прикордонний наряд від відділу «Дяково» Мукачівського загону виявив неподалік від лінії держрубежу порушника. Чоловік, побачивши правоохоронців відразу вдався до втечі однак це йому не вдалося. У результаті злагоджених дій охоронців кордону втікача відразу ж упіймали.

Документів, які б засвідчували його особу, при собі він не мав. Та справжнє випробування чекало на прикордонний наряд, до складу якого входили строковики, уже за декілька хвилин після затримання. До місця пригоди під’їхав автомобіль «Mitsubishi Pajero» угорської реєстрації. З нього вийшов водій та одразу почав погрожувати прикордонникам мисливською рушницею. Молоді охоронці кордону не розгубилися, та, використавши здобуті під час навчання навички і знання, роззброїли агресивного чоловіка і одягнули на нього кайданки.

Як з’ясувалося згодом, обидва затриманих – громадяни України, мешканці Виноградівського району. Їх передано працівникам місцевого відділу поліції та складено протоколи про адміністративні правопорушення, пише ДПСУ.

Коментарі

1
1

Треба було розстріляти ,та другібся бояли

К
Коля

які всі "розумні". Прикордонники можуть скадати тільки адмін протоколи. А тих двох тому і передали в поліцію, де вже буде розпочата справа по криміналу.

Я
Язикатий

В армії та прикордонниках одна біда. Це що у нас нема ні військової, а ні державної таємниці, Товариші по службі чи сослуживці усе розповідять про своїх,хто затримував нахалюг, хто такі і де жиють. А потому усі скиглять, як було з отруєною службовою собакою у прикордонників, така велика жаль у всіх.....язикатих

О
ОЛБІ

Їх передано працівникам місцевого відділу поліції та складено протоколи про адміністративні правопорушення-це по українськи-в іншій країні за те що підняв рушницю на прикордонника сидів би дуже довго -но нич незробиме сисе УКРАЇНА

Й
Йовшка

Блатні були хлопаки, якщо їм грозить лише адмінпокарання. Ковдоша вже би закрили і статтю "шили" замах на життя і.т.д.

P
priesT

Яке адміністративне? Це тягне на 129 ст. ККУ "Погороза вбивством". Його ще і відпустили?

*
*****

Молодці!Провчили бидло.

Читайте також