Мукачівські священники продовжують збір гуманітарки для вимушених переселенців (ФОТО)

20
11

Про це інформує голова Інформаційного відділу Мукачівської православної єпархії протоієрей Олександр Монич.

Вже третю неділю поспіль від початку Великого посту Мукачівська єпархія з благословення її керуючого – Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та ініціативи Молодіжного відділу єпархії займається збором та відправкою гуманітарної допомоги вимушеним переселенцям на Сході нашої України.

За згаданий період зібрано допомогу всіма благочиннями єпархії. На часі зі столиці Закарпаття проводиться відправка згаданої допомоги.

Допомога головним чином складається з продуктів харчування, одягу та пожертв коштів.

Велику організаційну роботу проводять також і наші колеги – волонтери з Ужгорода, зокрема Павло Форкош з колегами. Останні разом зі священнослужителями закликають усіх бути небайдужими.

Щоб допомогти можна долучитися до збору гуманітарної допомоги та пожертвувати кошти на закупівлю продуктів, або особисто принести цукор, гречку, олію чи щось інше до будь-якого районного благочиння чи Єпархіального управління.

Координатор: протоієрей Василій Керецман, голова Молодіжного відділу єпархії – 099-915-70-07.

Коментарі

ДО
до останего от ...

да нет ..мой коментарий из православной украинской земли, из Закрпатья, где люди еще , в том числе и католики и грекокатолики , не сошли с ума и не осатанели пидоростическими браками, половыми связями между родичами. Приезжай , пиндос, сам убедишься.

З
Закарпатец

Последнему По чем нынче комментарий в ольгино?

В
ватнику

да какое твое дело, пидор, до православной церкви? твоя вера или пидоростично-протестанская( где однополые браки не грех) или жидовско-хазарокогонатская ( где убить славянина тоже не грех) так что иди НАХУЙ мразь заокеанская!!!

В
ватнік

Його святість наша прелєсть патріарх нашої московської кгбшної церкви, не любить коли хтось із прихожан помогає нужденним. Тому всі гроші передають Гундяєву, він знає як і кому помогти... Наприклад за його настоятєльства започатковано допомогу бойовикам і найманцям із московії і інгушетії. Більше патронів і калашнікових, патріарх всія мордору благословляє війну проти українського народу.

В
ватнику

да ты и маме своей волох верховинский вряд ли поможешь.

?
???

Я РУССКИЙ!!!! ЧЕМ СМОГУ ПОМОГУ ЭТИМ ЛЮДЯМ.

?
???

Я католик якщо щось (шваб)

В
ватнік

я ватник мене хрестили в московській кгбшній церкві, я як і всі прихожани московської кгбшної церкви відмовляюся допомагати ближнім своїм і нужденним

?
???

Керецман,вальцман,гройсман...?

?
???

я не буду тікати з своєіі землі так як вони

?
???

Нехай ідуть захищають свою землю свою новоросію а не йдуть у Варош

Читайте також