Мукачівські водії паркуються як хочуть (ФОТО)

9
12

Сьогодні, Мукачево.net побачило випадок, коли жінка, з дитячим візком, ледь протиснулася між припаркованим авто та сходами магазину.

Сталося це на розі вулиць Маргітича та Ярослава Мудрого. Звичайно, парковка для авто там є, але яке водії мають право зупинятись на тротуарі, тем паче, майже не залишаючи проходу для пішоходів.

Нагадаємо, пішохідний центр Мукачева знову перетворюється у безкоштовну парковку.

Коментарі

Й
Йовжі

Міліцішти на трасі штормоять машини, буси там більше мош заробити і не треба чекати шофера машини яка препаркована. Так і цілий день пройде а на трасі ГРОШІ проїжають !!!!!!!!!

П
прохожому

эт мы молчим и все а мы все хозяева жизни а просто или битой по фаре или царапину

П
прохожий

это-хозяева жизни...где-то бабла сколотили..где-то потянули( в основном потянули)..где-то родич депутат или налоговик или гаишник или мент...МОЖНО ПАРКОВАТЬСЯ ХОТЬ НА МАРСЕ...!!!! КАКАЯ НХ ЕВРОПА !? БЫДЛО ЗАВЕРШЕННОЕ...

Х
ххх

наші так паркувуться ЩОДНЯ

Ш
Шофер

"загальну постановку безглуздих фактів"

О
От

В центрі є магазини де ступеньки на тротуарі зроблені зимою впасти обголову і вмерти.

ДР
До редакції

Що толку з ваших публікацій?У нас можна зробити ролик на сутку без паузи,і що?Даїшники проїзжають коло порушників закриваючи очі.Ви цим лише загостряєте ситуацію.Є така поговорка:*Не можешь срать-не мучай жопу*.

D
dyr

Максимально закрити рух транспорту в центрі міста. Назовсім.

Я
Я

Там уже 6 лет так паркуются, и будут парковаться. Им нас...ть.., И всем нас..ть..,Будет еще хуже... Жить стало лучше, жить стало веселей... Ю-ху эгегей... Всем бухать медовуху в центре!!!! Нечего роптать и взывать к чему-то.,, Спать, срать, жрать и плевать на окружающих. Вот кредо современного человека.., Эх, жаль прогнали Шматька вместе с его Бахусом.., Все-таки он оказался прав. Свиньи и в Африке свиньи, и божка поросячьего заслужли сполна.

Н
НЕВИДИМКА

ТОЖЕ МЕНІ НОВОСТЬ.....

П
Прохожий

в даному випадку - машина не припаркувалась впритул до сходів, я вже не кажу про те, якби вона заїхала колесами на сходи, оце би була "офігеть" новина. а так... таких припаркувань на кожній вулиці і на кожному розі десятки. Оскільки рух двосторонній, і парковки по обидві сторони. Якщо "авто" розташується на проїжджій частині, то як мінімум "поцілують його в зад" інші авто, а на Мукачево.нет знову з"явиться безглуздий факт накшталт - "Сьогодні Шевроле ледве вписалося в проїжджу смугу, бо наші боси паркують свої BMW як собі захочуть".

П
Прохожий

Шановна редакція! Дуже цікаво було б читати новини дійсно інформаційного характеру, а не загальну постановку безглуздих фактів!

Читайте також