Мукачівські вогнеборці рятували сільську школу від вогню

8
0

у Новому Давидкові

Близько п’ятої години вечора 24-травня мукачівські вогнеборці врятували від знищення вогняною стихією загальноосвітню школу І-ІІІ ст. в с. Нове Давидково Мукачівського району.



Про те‚ що з навчального закладу йде дим в оперативно-рятувальну службу повідомив місцевий мешканець‚ який порався по сусідству у власному дворогосподарстві. До місця виклику поспішили: чергова варта СДПЧ-4 та одне відділення окремого поста Державної пожежної охорони. З’ясувалося‚ що загорілися зовнішні двері евакуаційного виходу з другого поверху. Завдяки пильності сусіда‚ який помітив пожежу на її зародковій стадії та вправності пожежників, приміщення школи та майно вдалося врятувати від знищення. Правда не зважаючи на це, вогонь встиг таки завдати шкоди освітянам на суму близько 5 тисяч гривень, знищивши двері евакуаційного виходу та 6 м кв шиферного покриття.



Остаточна причина пожежі‚ яка ледве не залишила дітей без навчального закладу‚ встановлюється. Фахівці у галузі пожежної безпеки не виключають і версію, що до появи вогню могло призвести занесення стороннього джерела запалювання ззовні.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також