Мукачівські волонтери та підприємці закупили ще один джип для 128-ї бригади (ВІДЕО)

7
6

Черговий джип планують відправити на Схід не байдужі мукачівці.

Він поїде не порожній, його протягом вихідних може укомплектувати необхідними для бійців речами кожен охочий.

Машину вже освятили, залишається тільки запакувати усім, чого найбільше потребують закарпатські захисники, передає М-студіо.

Коментарі

ЗР
здоровий розум

можете посрати ще у неї..посвятити по повній..а тобі тринькавому скоро"пулемйот"в очко вставлять...

ТБ
толя бандеротроля

Файний гробовоз,Бандерам-СЛАВА!

А
Алексей

читаю коменты - первые два не пойму о чем ???? Донецк и Бачі - вы кто и откуда ???? и о чем пишите ??? Отличная инициатива. Реальные люди сделали реальное дело. Слава им ! Слава Украине! Слава Героям !!!

Р-
РНБ - Х

Вітя, ти молодець, але добре би було, щоб ця машина потрапила до рук солдатів, а не якомусь начальничкови. Щасливо тобі доїхати і повернутися.

Б
Бачі

До даунецького Сходили на "референдум" - проголосували за руській мір! Потім на "виборах" - вибрали собі владу. Зараз у вас при владі, так як ви і хотіли, прєдставітєлі русского міра. Так чого ви дауни даунецькі не радуєтеся?

Д
Донецк

"...все для перемоги..." как и гуманитарные обстрелы Донецка, как и летние гуманитарные обстрелы Луганска, как и ежедневные гуманитарные обстрелы Горловки. Как и летние не менее гуманитарные бомбардировки с литаков. Все нормально у вас. Все отлично. И ПОТЕРЬ ВООБЩЕ НЕТ. И БРОНЕЖИЛЕТЫ НА ВСЕХ ЕСТЬ. (и разумеется это у меня пукан рвет - как же иначе). Согласен - главное что б побольше ВАС в военкомат пришло. АТО ждет тебя! Все на АТО. Рабам не понять! Кто не скаче тот москаль! Рашисты сотнями тысяч гонят рабов на убой. 128 бригада не успевает отбиваться! Слава Вальцману! Саван уркаине!

Читайте також