Мукачівські викладачі пройдуть курси як навчати школярів фінансової грамотності

8
2

Навчати школярів фінансової грамотності планують розпочати з 1 вересня.

За інформацією Мукачівської міської ради, цей проєкт розгорнутий на базі міського методичного центру - почали з підготовки вчителів старших класів проте поступово навчатимуть всіх освітян.

З наступного навчального року впровадити новий предмет планують в усіх школах громади.

Наступного четверга у вчителів відбудеться перша навчальна сесія.

"Залучати будуть всіх освітян незалежно від їх основної спеціалізації. Бо фінансова грамотність - практична дисципліна про життєві навички використання грошей. І покращення рівня фінансової грамотності вчителів - перший крок до їх підготовки в якості викладачів.", - йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
ноно

учителеві відкрию таємницю професії Учитель - потрібно учитися доскону! Як і медик, інженер, програміст... потрібно безупину вчитися, вдосконалюватися, рости. У всіх відносинах. Тому, якщо Ви думали, що отримали диплом і можна один раз написати конспект уроку і по ньому вчити 50років, то помиляєтеся. Про зарплату. Питання дуууууже риторичне.На Вашу думку, на скільки зарплата вчителя повинна бути вища за зарплату викладача університету? Зарплата викладача - грубо 8500грн.

В
Вчитель

Може вже зразу всіх вчителів за парту замість учнів ,а то постійні курси нуш,курси на категорію, курси на цифрову грамотність,курси на домедичну підготовку,курси на володіння державною мовою. Скількитще тих курсів треба щоб достойну зарплату отримувати ,ане як студенти на стипендії.Чувство що вічно вчишся і отримуєш не зарплату а як в Універі стипендію.....

Читайте також