Мукачівського прокурора, який тікав від патрульних, записали в Джедаї (ФОТО)

9
16

Відома передача телеканалу 2+2 "ДжеДАІ" відзняла свій сюжет стосовно прокурора з Мукачева, якого затримували поліцейські.

Журналісти показали місце куди на авто влетів молодий прокурор. Місцеві зазначають, якщо ДТП трапилось би трохи раніше, наслідки могли би бути більш трагічними, адже саме там зазвичай сидять люди у кафе.

Більше подробиць дивіться у сюжеті:

Нагадаємо, днями прокуратура оприлюднила результати аналізу цього прокурора, вони виявилися — тверезі.

Коментарі

У
усім

суд народний для двох пяиць лупяків, які своїми діями дискримінували свої посади і глумляться далі над людьми тим, що фальсифікують і знищують докази, яких вони зможуть уже знищити перед народом. вилупки негідні! поліції респект, с кожним таким покидьком треба лише так поступати.а ще як у Америці, за непокору і в лоба кулю можна імити.

Л7
люстратор 7,62

Всіх звільнити!!! І прокурорів і копів!!! І есбеушників!!! І Аваковів!!!І Гройсмєнів!!! І Парашенків!!! догдиєнного!!!

ВБ
В, Берлога

Звільнити Лупяків !!!!

КН
кінокритик народу

Два поліцейські загинули у Дніпрі! Вони молодці! Не звертайте уваги на тупі коменти, бо Вас залякують копи, щоб ви поважали їх і боялись дашо пернути. Бо кіть ми пернемо то копи можуть усра-сь..

Н
народ

поліцейські молодці!Не звертайте уваги на тупі коменти, бо вас провокують!Робіть свою роботу і не дозволяйте себе залякувати!Поліцію мають і поважати і боятися!!!!

К
кінокритик

Де вто кіно як прокурор бив копів по писку? Дуже хочу увідіти! Ниє? Што ?Треба било, щоб у нас прокурор ходив із зброєю як у Дніпрі, може завалив би пятнадцятьох копів, а не двох як там. От тоди би всі зрозуміли ош дньом, копам мош робити по двоє лем селфі друг з другом, а уночи лем дисять можуть не бути заваленими і кіть будуть з автоматами. Герої..бля. Позорище а копи.

Г
Галя

Гнати їх обох і малого і нянька зроботи.

ВГ
Вадім Гулінський

Закарпатських бидлопрокурорів треба звільняти 90%, користі суспільству від цих безмозглих примітивних тварин і так нема... замість того щоб охороняти закон постійно його порушують, замість того щоб захищати людей їх ображають, давлять пяними і обкуреними на авто...

ДН
до нижньої марги

бидло туй ти,обіженноє і опущенноє бидло,рагулікус обикновенікус...а хоч по нормальному,напиши як тя найти..я ти гузицю натягну на голову...буде тобі і чорт і не чорт..тоди увижу,який ти бурий

ДС
До санітара

Ба відкіть знаєшь такоє слово "фарисеі"? Ти плебей без роду і племені Бидло.....

ДС
До санітара

Сидить дома и решає кого звільнити Ще і в носі не забуває поковирятися

ДС
До санітара

Ти, козле за собою побзерай Звільняе Чорт нагуляний

С
санітар

фарисеї чортов! за те що обдурили народ, за те що зробили із пяного наркомана "тверезого", за те що лікарі не давали поліції вчиняти свої обовязки і не впускали до обкуреного прокурора к відділення, мало того ще запхали отприска свого головлікаря Лупяка у реанімацію, головного Лупякам та цих лікарів мають звільнити з роботи за порушення клятви Гіпократа і за фальсифікацію та приховування справжніх результатів на вміст алкоголю, це перевищення службового положення та злочин!

1
125

Слава україні... вічна слава...

1
124

не тiкав. не вживав. не нюхав...... за зразкову поведiнку призначити прокурором мiста. а старшого зняти з роботи i призначити заступником мера. а полiцiянтiв на нари........

1
123

Так він же тверезий, яка провина, його взагалі там не було, то все змонтовано. ...........як і завжди для людей з грошима

Читайте також