Мукачівську каналізацію прорвало у Латорицю

4
9

13 березня о 16:27 Державна екологічна інспекція Закарпатської області отримала повідомлення Мукачівського міжрайонного управління водного господарства про скид стічних вод, що здійснюється у результаті пориву каналізаційного колектору ММКП «Мукачівводоканал» м. Мукачево.

 

Виїхавши на місце подій, інспектори встановили, що несанкціонований скид забруднених зворотних вод в р. Латориця здійснюється з первинного відстійника міських каналізаційних очисних споруд. Причиною скиду є проведення ремонтних робіт на вторинному відстійнику №4 КОС. Скид здійснювався з 14:00 12 березня. Станом на 17:30 13 березня в р. Латориця скинуто близько 2,5 тис. м. куб недостатньо очищених стічних вод.
 
 Ремонтні роботи заплановано закінчити 15 березня. Начальника КОС притягнуто до адміністративної відповідальності по ст. 59-1 КУпАП. Відібрано проби стічної води та поверхневої води р. Латориця. Після припинення скиду та встановлення загального об’єму скинутих недостатньо очищених вод р. Латориця буде проведено нарахування збитків, завданих навколишньому природному середовищу.

Коментарі

М8
маша 89

народ не панікуйте!! у нас за важкі злочини не притягують до відповідальності, а за таке й годі казати))) нічого йому не буде. в ЗМІ ПРОСТО подають інформацію бо так треба, а судити чи штрафувати нікого не будуть.

М8
маша 89

народ не панікуйте!! у нас за важкі злочини не притягують до відповідальності, а за таке й годі казати))) нічого йому не буде. в ЗМІ ПРОСТО подають інформацію бо так треба, а судити чи штрафувати нікого не будуть.

М
Мукачево

"Річка Вонючка", і знаходиться вона біля водонасосної станції.

А
анатолий

А то,что в районе Подгорода по левому берегу в 500 м ниже дюкера канализационные стоки сбрасываются годами без никакой очистки Государственная экологическая инспекция конечно же незнает.Там вонь стоит такая,что к речке подходить противно ,не то, что рыбачить или отдыхать

Ч
Читатель

Нормально!!! Скидывали с 12 марта, а мы узнаём это 14 марта к обеду. Так пусть продолжают, итак люди уже понапивались канализационной воды!!!! Да и тариф пусть уже завтра поднимут, ведь вода не простая - вода с какашками...

Ы
ы

ПРОСТО ШТРАФ ДОБАВЯТ В ТАРИФ ЗА ВОДУ

9
911

Очень хочется знать кто за это ответит?

Н
Н

Можна подумати, що вони за це понесуть відповідальність. Не вірю!!!!!!!!

Я
Я

Примусити винуватців випити оту воду..

Читайте також