Мукачівську лікарку, що скоїла смертельне ДТП, суд поновив на посаді (ДОПОВНЕНО, ДОКУМЕНТ)

49
57

Як розказав Мукачево.net головний лікар ЦРЛ Василь Васюта, згідно з рішенням, яке не підлягає апеляції, Наталію Балаж було поновлено на посаді лікаря.

За його словами, наразі, лікарка знаходиться у відпустці по догляду за дитиною. Але, її відпустка закінчується 18 лютого, і, якщо вона не вийде, то через три години прогулу вони знову будуть її звільняти.

Відповідне рішення Мукачівського міськрайонного суду вже є у розпорядженні керівництва Мукачівської ЦРЛ. 

«Вбивця не може працювати на посаді лікаря», - коментує Василь Васюта.

Також, рішенням суду лікарня має виплатити їй гроші за весь час вимушеного прогулу.

У лікарні йде мова про збір підписів лікарів, які з впевненістю кажуть, що не бажають працювати з Наталією Балаж.

Нагадаємо, Наталія Балаж, лікар з Мукачева у стані алкогольного сп’яніння в’їхала у натовп вірників. Через це ДТП загинуло двоє людей.

Мукачево.Net

Коментарі

В
віталька

Треба було родичам людей, яких вбила ця пизда, зібратись, зловити суку, відрізати голову, зварити холодець і накормити цим холодцем її маму. Було би справедливо на всі 100 %.

S
SOS!

Время летит, вечного ничего нет, пришло время уходить на спокойную и достойную пенсию, но так ли это? Судя по комментраиям нет! Однако причина глубоко в грязных разборках между сильными мира сего, которые погрузли по уши в коррупции, преступлениях и беспределе! Думаю Васюта В.В. будучи зависимым не выдержал шантажа аферисток Балаж-матери и дочери, которые идут по трупам и даже власть имущих остановить их не может! Правоохранительная система, судьи, прокуроры, милиция не могут остановить этот шабаш! Эти две потворы диктуют правила игры государственным чиновникам. Стыд и срам, чтобы не нашлось на них управы в законодательном поле? Видать все им должны!

0
02

Люди добрі! Чому Балаж Н.Й. за вироком судді Пака М. " шахрайка " шантажувала Васюту за звільнення вбивці з лікарні, якщо вона не вийшла на роботу, а була в СІЗО,а потім за корупційні нагарбані в коледжі гроші викупила (застава) горе-доньку. МОЛОДЦІ ЛІКАРІ ЩО ЗБИРАЮТЬ ПІДПИСИ ЩОДО БАЛАЖ НАТАЛІЇЇ, ЯКУ НЕ МОЖНА ДОПУСКАТИ ДО РОБОТИ ЛІКУВАТИ ЛЮДЕЙ І З ТАКИМ ІМІДЖЕМ -"АЛКОГОЛИК-ВБИВЦЯ". ІГНОРУЙТЕ ЇЇ.

Л
лілу

одна надія,що колись суддя або хтось з його сім"ї захворіє і лікувати їх буде такий " лікар" ,як Баложка-вбивця,наркоманка і п"яниця.І ще питання- скільки ж грошей треба мати,які брати хабарі,щоби відкупитися від справи з фальшивим дипломам.а потім від двох вбивств? 7

Р
Р

А ВАСЮТА ПОВИНЕН СІСТИ РАЗОМ З НЕЮ.....................

Ч
читач

Дуже вдячні нашій владі за те, що поставили і тримають на посадах таких чудових вчителів і лікарів як Балаж Надія і її донька п"яниця Наталія. От якби вони ходили лікуватися до таких"дохторів" і якщо б дітей їхніх учили б такі, як Балаж Надія. Тоді би їх діти досягли гарних успіхів: маса дипломів(не біда, що куплених),гарні посади(не біда, що по фаху нічого не тямлять),зате курс брехні і аферизму пройдуть у САМОЇ НАДІЇ БАЛАЖ!!

П
Продовження

Нич не розумію, якщо її завсудили за шахрайство і визнали підроблений диплом,то чому не відсторонили Балаж Н.Й. від роботи, а лише присудили мізерний штраф. Вот Вам Панове і робота судді Пак М.Й.Необхідно такого суддю люструвати і виганяти,так як є за що,а Балаж Н.Й. гнати подалі від такої посади де вчать сіяти добре, розумне і вічне, а не шахрайство,підкуп,та взятки одним словом корупцію.

П
Продовження

Балаж Надія Йосипівна вчинила кримінальні злочини, передбачені ч.1 ст.190 КК України, шахрайство, тобто - заволодіння чужим майном шляхом обману, а також ч.3 ст.358 КК України, тобто - використання завідомо підробленого документа.з а с у д и в : Визнати ОСОБА_1 винною у вчиненні кримінальних злочинів передбачених ч.1 ст.190 та ч.3 ст.358 КК України та призначити їй покарання : ? за ч. 1 ст. 190 КК України - штраф в розмірі тридцять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 (п'ятсот десять) гривень.

П
Прокурор

23 січня 2015 року Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області в складі: головуючого - судді Пак М.М. при секретарі Тромпак В.В. Розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м.Мукачево кримінальне провадження про обвинувачення : ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженки с.Н.Давидково, Мукачівського району, мешканки АДРЕСА_1, українки, громадянки України, з вищою освітою, заміжньої, працюючої директором ВП НУБіП "Мукачівський аграрний коледж", раніше не судимої, у вчиненні кримінальних злочинів передбачених ч.1 ст. 190, ч.3 ст. 358 КК України,

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

М-
ми - мукачівці

Кожен з сім"ї Балаж повинен оприлюднити податкову декларацію, а відповідні органи, повинні провести аудит в аграрному коледжі, за час перебування шахрайки Балаж на посаді директора . Якщо цього не буде зроблено, то ніхто, лише наша, місцева влада, захищає цю злодійку,шахрайку, пройдоху, брудні гроші якої забепечували розбещений спосіб життя доньці, що призвело до загибелі ні в чому не винних людей.

Л
лікарі

Місце цієї суки на своїй малій батьківщині, у Давидкові, хрін вирощувати, а не людей калічити у мукачівській лікарні, бо лікувати вона не знає, тому що дуже погано вчилася на медфаці УжНУ.

М
Месник

Дали пару мільйонів гривень щоб її відмазати! Ще й, до того ж всі корумповані судді почали зривати собі бабла, приймати не правомірні рішення. Ніхто не може звільнити суддю, заарештувати не можливо та цим вони користуються! З таким темпом така ситуація буде ще пів року... Є у нас комітет який люструє суддів. Ось як це відбувається: Люструють суддю, суддя подає в суд на скасування рішення люстрації комітету і працює дальше...... Недоторканість суддів буде знято десь в кінці вересня, так що держіться! Знаєте, я уявив собі якби хтось із моїх рідних загинув би від руки цієї суки. Після такого рішення я б розпитував про неї в людей що вона таке, слідив би за нею. А через місяць два тишини спалив би її коктелем молотовим у її машині!

ЖД
Женька до дибілів

Хіба я писала,що виправдовую цю жінку?Уважно читайте.

С
суддям

Хай не думають, суки, тіпа гівна-монича, що розваливши судову систему України, підуть спокійно на пенсію з хорошим грошовим забезпеченням і будуть спокійно "пованивать".Ви своїми продажними рішеннями, підгажували грамотним і нормальним людям.Так що веселе життя,суки, у вас іще попереду.

ДП
до Паруса

Він її так юридично "грамотно" уволив, що суд запросто поновив. Випадково?

П
ПАРУС

СЛАВА РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ а Васюта молодець шо ї уволив наш чоловік із народа но шо зробиш кіть у нас на ушитко є суд.

6
660

660 коментів було попереднього разу і це нічого не поміняло.Видно під щасливою зорею народжуються в родині Балаж.На все воля...

МС
мовчати смерди

дали вам кіску та й смакуєте.Так вам і треба чернь.Буде так я треба а вас звідати не буде нихто.Через пару году всі они будуть докторами наук депутатами.а ви як були масов так і лишитеся нев.Не дзявконіть все рівно нич не поміняєте.ХАХАХАХАХА

М
мукачівці

Яке виховання могла отримати Балаж Наталія, якщо її матір, Балаж Надію, визнано судом винною за шахрайство, а все інше за неї розповість кожен студент і викладач аграного коледжа.Красти, брехати, обманювати і при цьому ще й кривлятися нахабною пикою це все, що добре перейняла Наташа від своєї матері.Такі особи не мають права ні вчити, ні лікувати людей.Їх так треба закидати вонючими яйцями, щоб ці дві шльондри назавжди забралися з нашого міста.

U
U2

А де ви бачили справедивий суд в Україні! Гроші, спокуса на них роблять дива. аферистам зелена дорога. побачимо, який суд буде справедливий відносно хабарника із МДУ Ямчука В.П, якого прикривала ректор Щербан Т.? вони ж звикли все за гроші купувати-посади, степені, перевіряючих,совісті у таких немає, одні розрахунки.а ставки з часо підвищуюються, согласно курсу валют.

1
15е

Це ужас,куди котиться світ.Та як їй не соромно після такого повертатися туди працювати з такою славою у місті.Хто до неї піде.А суд продажний.Вбивця має сидіти у в"язниці.Коли вже в нашій країні щось зміниться,за що йде війна,якщо тут таке робиться,де справедливий суд.

Д
допис

Ну і що з того, що поновили. Мати аферистка якусь шпаринку у законодавстві знайшлі і почала шантаж головного лікаря. Вбивця під слідством, буде засуджена до певного терміну, навіть якщо і відплатила потерпілим, все рівно буде засуджена, а це тавро на усе життя до смерті. Лиш той факт, що вбивця лікар лікує хворих, а ще в неврології.Во діла!

6
666

Хай оскаржить Васюта рішення,там все чітко написани,і чого представник не прийшов в засідання честь лікарні відстояти.Всі вам хаборники

Л
ЛІКАР

Що Балаж Наталія родила? Чому вона у відпустці з доглядом за дитиною? Вона мала сидіти в СІЗО до суду після чого в тюрягу за вбивство, та аморальну (пяниця ) поведінкуя як. А тут що робиться? Що це за влада? Де главнй депутат Закарпаття, який пообіцяв взяти все під свій контроль

С
спрут

Вважаю, що голова суду Щербан П.П. і усі ті судді, які причетні до справ сімї аферисток Балаж Надії та її дочки вбивці Балаж Наталії, мають бути звільнені, так як виконували кожний в свій час замовні справи аферистки директорки аграрного коледжу. Ці дві злодійки, за свої прокляті гроші купують суддей, міліцію,прокурорів, міністрів, головних лікарів, котрі відпрацьовують їм чорні справи -їх місце за гратами! Дивує те, що стілки часу гр.Балаж Надія водить за ніс усю державу, котра не може поставити крапку у цьому криміналному детективі.

Ч
Читач

Позор мукачівському міськрайонному суду і це вже не вперше,допоки сила грошей буде затьмарювати ваші голови,совісті не має ні ганьби.за одну курицю в тюрьму посадять а за злочини серйозні ........додому відпочивати.ганьба щербану ганьба балозі який обіцяв не залишити все без контролю ганьба укрііні.но а монича всі і так знають і його рішення "високоі юрисдикціі".про шо можна говорити мати з липовим дипломом, дочка вбивця на волі ще й поновлена на роботі це просто абсурд , "ложь пиздьож и провокация"для простого безплмічного народу

5
591

Судью на МЫЛО!!!

Ч
читач

Монич це бидло в мантіїї, як і більшість суддів цього суду.Якщо він має хоча б половину непропитої звивини в голові, то хай подумає, що це зараз він суддя, а що з ним буде завтра, коли він уже не буде суддею.

М
Мукачево

ну і де справедливість у цьому житті. На донбасі гинуть наші воїни щоб такі сучк.....и на роботу ходили????

М
Мукачівка

МОНИЧ--- ХАМ ІЗ ХАМІВ-доводилось спілкуватись....відчуття, що він царьок,а людина проста-РАБ.

ПС
Правий сектор До редакції - не видаляєте коменти

Моничови лопатою по голові дати і вислати лікуватися до Балажки!!!

ДБ
до Балоги

балога має все зробити аби більше таких судів небуло на волі! а та сучка має сидіти на нарах!

1
1

У якій відпустці по длгляду за дитиною вона знаходится ,якщо її випустили з СІЗО під домашнійй арешт за бешену суму.

ЧС
Честный судья

Этого козла у нас никто не любит, но он всё равно скоро нарвется! А вот к прокурору вопрос - ведь моныч не с больницы деньги снял, а с бюджета громады - с ваших заработков, люди и прокурору можно хоть раз проявить принципиальность к этому недоумку!

N
Nata

В це не можна повірити!!! Для чого створювався антикорупційний комітет? Неважно чия вона родичка. Вона злочинка. І хто з пацієнтів до неї піде?

М
Монич

Я за баблоси ушитко порiшавку - менI ще треба коханцI ВiрцI хижку дотягнути, а ви усI лохи - ми, суддi i надалi будемо дрюкати I вас I ваши закуни!

7
77

на які нари? ти невидиш шо які в нас нари для тих в кого гроші? й зайсе ще ми платиме налоги...

ПТ
Проходив туй

Монич красавец. Є закон. Так просто уволити не мош. То лупина. Олексійович у свій час (2006-7 р) голові Верховної Ради забороняв закони подписувати. А туй Васюту не научить...:)

Д
Даааааааааа...

Пещере - пещерные нравы. На троне , как видим, сидят прочно те, кому по-закону нужно на нары.

Д
Дааа

Но мушу до нийі пуйти най ми полічить мойу нервну систему бо із сьима войнами ато нарушилося ми крообращение у мозгах може ми поможе

7
77

вся краса корупції в одній справі=)

НС
Но се п""дец!

Та вона ще бабло стягнула з ЦРЛ в розмірі 5-місячної пенсії звичайного пенсіонера!

У
Уважний

Балозі респект. Убивцю поновлюють за спиною громадськості. Тепер усі будуть знати які у нас судді продажні.

ДЖ
ДО ЖЕНЬКИ

но шо пувіш наша ти золота? збила колону людей і даї машину й дальше робить курва! йсе тіпа суді невзяточники?

Ч
Чубірка

Рот закрили! Чорнота! Ми з Кумом хоч що рішиме, не віділисьте який радий по сесійній залі ходив?

М
Мы

Так там вся семейка состоит из недоношенных - мамаша, директорша аграрного за взяточку была под стражей..., а у сыночка тестюха и решает вопросы с продажными судами, а тот, что брал все под контроль, им и помагает..., а так корупции на Закарпатье нет уже давно!

Д
Дааа

Нашо людий мерегуєте ви коли про нейі пишете ви собі шо рейтенг пуднимаєте

Д
Дааа

Кось казав ош возьме справу пуд особистий контроль . Кось додержав слово

Ц
ЦРЛ

Хай краще пан Васюта пояснить, як цю лікарку-неука він прийняв на роботу. Або ще точніше, за скільки?

3
333

Ну Женька що на це скажем,,,,,????????

ПС
Продажний суддя

Но шо, з"їли! Я ще тоді, більше 2-ох місяців писав, ош за бабло все порішаю! Чекайте, се лем начало, ви коли вирок по основній справі дізнаєтеся, то в осадок упадете - максимум умовно!!! Все уже схвачено - за все заплачено!

Р
Редакція

Виправили, то обдруківка

1
1233344565

Шо за ФІГНЯ? Може це якась помилка. Може це не у нас в Закарпатті коїться? Або суддя нюх втратив, уже і Бога не боїться...

Ж
Женька

Підплатила суд - що тут ще сказати?Нехай колись в неї КАМАЗ вріжеться на повній швидкості!

2
2

Ж - жити по-новому

1
1

С - справедливість

Читайте також