Мукачівських музик сприймають за перуанців (ФОТО)

14
4

Через тиждень літо – і вуличні музики нарешті виповзають із своїх зимових сховищ, тобто репетиційних баз, на вулицю.

У Мукачеві, наприклад, на початку тижня можна було помітити на площі Миру двох молодих хлопців, які смачно грали щось дуже іспанське на гітарах, під’єднаних до переносного «комбіка» (підсилювача)VOX. Виявляється, що хлопці з Мукачівського району – один з Лавок, інший з Великих Лучок.

«Ми виконуємо спокійну музику, переважно у стилі «фламенко», – каже один з них. – Ми самоучки, брали участь у кількох музичних формаціях, однак вони всі розпалися. Тепер час від часу їздимо по Закарпаттю, просто граємо для людей... У нашого колективу конкретної назви поки що немає. Хоча, «АлтерЕго» (або «Друге я») – здається, непогана назва».

Мукачівці та гості міста не залишилися осторонь. Гроші музикантам кидали, хоча і не надто багато. Досить часто це робили дівчата, але чомусь потім швидко втікали геть.

А хлопці кажуть, що їх часто плутають з іноземцями. Наприклад, з перуанцями або іспанцями. Мабуть через чудову імпортну музику, яку завзято і досить професійно виконують. 

Коментарі

К
катерина

так-так, бачила їх. молодці

Ч
Читач

А ш она четвертій фотці робить наша "доблесна" міліція? Небось хлопців прогнати хотіли вать шо? Місто файное тіпа заняли?

Д
ден

так-так!!!Хлопці грають дуже професійно!!!Молодці!!!

М
Мілена

Хлопці СУПЕР!!! Я б ніколи не повірила, що вони самоучки...грали просто чудесно!

Читайте також