Мукачівських "регіоналів" очолив бізнесмен Шутко

19
10

За новим призначенням в осередку слідкував депутат облради, а за сумісництвом головний податківець області Василь Іванчо.

У суботу, 18 лютого мукачівська міська організація Партії регіонів обрала нового голову - підприємця Вячеслава Шутка. На останніх місцевих виборах до міськради підприємець балотувався від 16 округу, але програв кандидату від Єдиного Центру Василю Ілову.

Шутко змінив на посаді голови осередка Василя Швардака, який очолював його протягом 8 років і після відставки зробив кілька різких заяв у бік обласного осередку Партії регіонів.

Разом з тим, прогнозували, що новим головою міського партосередку стане родичка попереднього очільника, депутат міськради Віта Швардак. На останніх мерських виборах вона зайняла друге місце, поступившись тільки Золтану Ленд'єлу.

Коментарі

НЧ
Непрості часи

Треба визнати, що на Закарпатті і в Мукачеві зокрема, позиція ПР завжди поступалась ЄЦу. І пояснення цьому, в першу чергу, економічні (грошики). Вся політика в Україні - це "грошики". А тому, по суті, і ціна всім "політикам" - "гріш". За останній рік привабливість стати членом, а тим паче, керівником у ПР, мяко кажучи, різко зменшилась. На мою думку, вже сам факт того, що Шутко погодився очолити осередок ПР, та ще й у такий період, говорить про те, що це сильна людина. Був би пристосуванцем, піджав би хвіст і подався до ЄЦу. Прийняли б з радою душею!!! Інша справа, чи це йому треба?! Занадто він чесний для такої брудної справи, як політика в Україні.

Q
QQ

Сергій – я з тобою згоден крім табору там ром виграв та не від ЄЦ він. Мукачівська міська рада на даний момент це роботи-рукопіднімальщики, які не мають власну думку та які практично не є представником мажоритарного округу з якого їх вибрали. Більшість громадян міста навіть не знають кого вкінці кінців вибрали та навіть багато обраних навіть не живуть в окрузі та не знають проблеми округа. Та і народ заслуговує на таких депутатів якщо продалися за 100 грн.

С
Сергій

"він не роздавав гроші, як це робив ЄЦ, тому і вийшло так, що виграв представник ЄЦ" Так було практично на всіх мажоритарних Мукачівських округах!!!

Ю
Юрій

МЕСТНИЙ: " всі стоящі люди там, гляньте на міську раду" у раді люди ціна яким 4-5 тисяч євро кожному. Саме стільки за них було роздано, а отже така їх ціна. МАЛОстоящі

М
МЕСТНИЙ

Увидимо якими конкурентами будуть Шутко та Переста БЮТ у Мукачеві по мажоритарці на виборах у ВР. Смішно. У Мукачеві є лише одна партія ЄЦ і всі стоящі люди там, гляньте на міську раду.

Х
ха-ха

Протидіяти???Завтра обріжимо всі кабеля.Всі.Нові купить у нас.

Р
роман

Зрозуміло, чому Шутко програв місцеві вибори кандидату від ЄЦ - він не роздавав гроші, як це робив ЄЦ, тому і вийшло так, що виграв представник ЄЦ. А Шуткови бажаю успіхів на новій посаді та намагатися протидіяти ЄЦові, хоч як було б це не легко.

М
МАН

добре що у регіонів розуму вистачило не призначати Швардачку

І
ігор

Вступаючи в партію регіонів - це початок кінця!!!

С
сіера

амінь

Читайте також