Мукачівських ветеранів баскетболу запросили в Київ

6
1

на міжнародний турнір - відкритого кубка м.Києва з баскетболу пам`яті МСМК М.Баглея

На запрошення київських ветеранів баскетболу в столицю на міжнародний турнір - відкритого кубка м.Києва з баскетболу пам`яті МСМК М.Баглея - були запрошені і ветерани Мукачівського БК «Імпульс».

На відкритті турніру виступили почесний майстер спорту Олександр Шевченко, суддя міжнародної категорії Семен Копита, директор коледжу морського та річного транспорту ім.П.Сагайдачного Володимир Шахраюк, а також ветерани баскетболу, які грали в одній команді з великим майстром цієї чудової гри. Хвилиною мовчання всі учасники турніру вшанували пам`ять Миколи Баглея.

А потім 12 команд, розділені на дві вікові групи, почали боротьбу за кубок-красень. Мукачівські ветерани гідно виступили на цьому турнірі, де зустрічалися з іменитими супротивниками, неодноразовими чемпіонами України, командами з Одеси і Києва, програвши їм відповідно 5 і 7 очок. А в грі з командою з Донецька ветерани впевнено взяли гору з рахунком 54:33. Найв-лучнішим гравцем нашої команди став Віктор Кваша.

Господарі змагань для гостей турніру організували екскурсію по історичних та пам`ятних місцях нашої столиці. Учасники турніру побували на баскетбольній грі між командами БК «Київ» та БК «Донецьк», яка проводилася у рамках чемпіонату України. Від усіх мукачівських ветеранів хочеться висловити щиру подяку київським ветеранам і особливо Володимиру Карпухіну за теплий і гостинний прийом.

Закінчився турнір, але ветерани готуються до нової зустрічі, яка відбудеться 10-12 січня на новорічному змаганні у м.Мукачево.


Коментарі

С
сорохман

бібік набери спортсменів а не своїх друзів які ніколи не грали тоді і почнети вигравати

Читайте також