Мукачівських випускників запрошують стати полісменами

18
1

Мукачівський відділ поліції здійснює набір кандидатів для вступу в навчальні заклади системи МВС України за денною формою навчання, які здійснюють підготовку за державним замовленням.

Навчальні заклади МВС України здійснюють підготовку фахівців кваліфікаційних рівнів “бакалавр”, “магістр”, за спеціальностями “правознавство”, правоохоронна діяльність”, “управління у сфері правопорядку”, тощо. В 2016 році проводять наступні навчальні заклади: Національна академія внутрішніх справ України, м. Київ; філіал І.Франківськ, Харківський Національний університет внутрішніх справ України ім. Ярослава Мудрого та Львівський державний університет внутрішніх справ України. Термін навчання -4 роки.

Основними вимогами до кандидатів на вступ до вищих навчальних закладів України є наявність повної середньої освіти, вік 17 – 24 роки, достатній рівень фізичної та психологічної підготовленості, особиста дисциплінованість, бажання проходити службу в органах внутрішніх справ України, належний загальноосвітній рівень. Для юнаків обов’язкова наявність приписного свідоцтва (військового квитка).

Навчання у вищих навчальних закладів МВС України здійснюється за державним замовленням (безкоштовно).

За додатковою інформацією, що стосується умов прийому на навчання, звертатись у відділ кадрового забезпечення Мукачівського відділу поліції за адресою: Я.Мудрого, 8

Коментарі

1
122

У новій поліції працюють люди які вчилися на це 3 місяці,не мають ніякої освіти, а тут пропонують 4-5 років.

Читайте також