Мукачівським лікарям виділили 40 млн грн на закупку медобладнання

8
6

В Мукачеві депутати прийняли міську Програму зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я комунальної власності на 2016-2019 роки.

За словами начальника відділу охорони здоров’я міськвиконкому Любові Мандзич на реалізацію програми передбачено 40 млн. гривень.

Кошти витратять на придбання медичного обладнання та на ремонт та технічне обслуговування існуючого обладнання. Завдяки цьому пацієнти не будуть витрачати кошти на дороговартісне обстеження у приватних медичних центрах, а комплексна діагностика буде проводитися в комунальних медичних закладах. Щороку виділятимуть на реалізацію програми 10 млн. гривень, пише Мукачівська міськрада. 

Коментарі

ДЛ
до люди

а для чого просити на початку року, коли можна на протязі року втілювати свої схеми, і так легко сесія віддає 40млн людськиї грошей і на соцзахист тежне все прозоро. На ПТУ бракує грошей навіть при перевиконанні(профіціті) бюджету, а на обладнання при браку медичних кадрів та масовому звільненню, сумнів.

ЛМ
Люба М\ч

За що боролись... Хай живе перечинiзацiя всього Мукачева!

Л
люди

Пані мандзич! Чому ви ці мільйони не просили на початку року, коли приймався бюджет .ви добре знаєте , що він прийнятий з профіцитом. 100 млн. Розбазарили на капітальні витрати, де можна мати якісь відкати. Пані люба , а які у вас програми щодо звільнення працівників црл? Вірніше вказівки? За такий короткий час ви здобули ганебну славу..вам взагалі комфортно у такому стані . Фу!!

Т.
Тьотя .

Ви правду пишете ,читаю на закупку медобладнання скільки то мілаон гривень ,а хороших спеціалістів на вулицю .Я кщо небуде куди до нормального лікаря звернутися ,то питання нахер то медобладнання,перш за все мають бути хороші спеціалісти .

М
медсестра

а чого так легко віддають на незрозумілі потреби 40 млн.грн із бюджету.скорочують досвідчених, імя яких відоме за межами міста, області.Де імідж лікарні, звісно не про лікарів "досвідчених" хабарників, а дійсно про тих ескулапів, які виліковують і мають навики не гірші за іноземних. Мабуть керівнику мандзич це дуже висока математика, так як вона не практик, а бюрократ бездарний із перечина.

О
оля

Чого ніхто не коментує про масові звільнення в Мукач.ЦРЛ гарний настрій працівникам на свята... Обладнання буде а кому на ньому працювати ні. Цікаво чим ця реффформа обернеться для всіх

Читайте також