Мукачівським студентам вручили паспорти (ФОТО)

18
0

Отримання першого в своєму житті документа – важливий момент для кожного, хто переступає межу повноліття. Аби школярі назавжди запам’ятали цю мить, працівники служби громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб взялися організовувати урочистосте вручення паспортів студенткам гуманітарно-педагогічного коледжу в складі Мукачівського державного університету, які досягли 16-річного віку.

Приємну місію вручення головного документу громадянина держави було покладено на начальника СГІРФО майора міліції Івана Плескача, який привітав усіх студенток, які в цей день отримали паспорт, побажав кожній гідно скористатися усіма правами, що надає цей документ та знайти своє покликання у житті.

До слова, подібне урочисте вручення паспортів для правоохоронців Мукачева – є традиційним. Найближчим часом такі зустрічі заплановані і в інших навчальних закладах міста. «Юні  громадяни повинні не лише відповідально поставитися до тих прав, які дає їм цей документ, а й усвідомити, що відтепер їхня самостійність – це, насамперед, відповідальність за власні вчинки», – зазначила спеціаліст відділу СГІРФО м.Мукачева Ярина Яцура, яка також прийшла привітати майбутніх педагогів із врученням першого паспорта громадянина України.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також