Мукачівський арбітр Козик відсторонений від матчів у Прем'єр-лізі (ВІДЕО)

29
18

Головний арбітр матчу ФК "Львів" - "Дніпро-1" припустився ряду значних помилок.

Ярослав Козик протягом усієї гри допускався помилки. А в одному моменті не назначив стовідсотковий пенальті. За словами голови комітету арбітрів Лучано Луччі, головний арбітр матчу допустив ряд помилок, які вплинули на результат гри.

З цього приводу Ярослава Козика відсторонять на декілька матчів Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, що в Першій лізі до сих пір не визначилися із відновленням чемпіонату.

Коментарі

Ю
Ю

Знову граматичнi робить помилки редактори « Мукачево нет» , тобто, не Козик , а КизЯк !!!

ДК
До Козика

Ой, не дави на жалость, коли убиваш на полі команду, то тоді Твоя порядність десь пропадає, і про пацанів, яких засуджуєш не думаєш:) футбольний арбітр в Україні і порядніит то несумісні речі...

Р
Ромі

Славік, не звертай уваги. Не опускайся до їхнього рівня. Свисток їм у дупу.

ЯК
Ярослав Козик

Дуже Вам файно дякую за поради і коменти !) Ви всі дуже порядочні і добрі люди які переживаєте за мене )) Скажу чесно у футболі я повний 0 не дуже розуміюся тому так і виходить .. За правду не обіжаюся. Думаю треба повчитися від кожного з Вас профісіоналів , тоді може хоть на район дадуть посудити ..

Б
Бобовище

Не арбітр, а сміхарь Козик старий засунув малого, а тот у футболі повний неадекват. Рівень района судити, а нп УПЛ

ДЗ
до Знаючого

"Знаючий", ти просто комедіант, всі хто розуміється у футболі, знають, який Козик Славік "порядний", та він на область коли судив, то "убивав" любу команду, за яку му давали кеш. Садив на свисток красиво, а не получалося дожати, то давав пеналь, вилучення, і всьо тихо, бо в області неє кому жалітися, камер нема, а тут попало всьо на телевізор і всплило! Він часто шось бороздить, і вже раніше мав проблеми із поганим суддівством! і правду ниже писав ФФЗ, малий такий же як і його батя, котрий за пару доларів міг засудити любий клуб! Два єднакі афери, яких до футбола і близько не мож подпускати!

ПР
пан Ростислав

козик то свиня єдна.

З
Знаючий

Козик, -нормальний чоловік! І в футболі розумієся добре. Ви згадайте які він матчі обслуговував і без помилок було. Недопускає помилок той хто нічого не робить! Славік - порядна людина.

Ф
Ффз

Таки, як му отиць аферист, тот міг убити любу команду за бобло, малий то копія старого, а ще і у футболі повний ноль. На область і то заслабкий, гнати го..

Д
Друпі

Нє, у гості до тя не піду.

ДН
До нижньої марги

Нахєр йди .

Д
Друпі

Пацики, бов карантин... многі потіряли концентрацію, сидячи без практики довго Славік нормальний порядний чоловік, нішто на нього гнати кіть його не знаєте, не думаву ож він сякоє годен спеціально замутити. А ти, 123, не бреши, він ся давно построїв і жиє спокійно і без понтів, не так ги даякі другі судді. Язиками плескати не міхи тігати, но нє?

1
123

Ех Славік,строїшся та стараєшся по максимуму вижати..На футболі акцент клади..

Ф
Філолог

"Ярослав Козик протягом усієї гри допускався помилки. А в одному моменті не назначив стовідсотковий пенальті"- помилок, призначив. Прем'єр-ліга - через дефіс.

С
Справедливий

Неодноразово анонсувалося в світовій пресі , що в Україні найбільш корумпованим видом гри (спорту) є - футбол. Замовлені ігри , продажні судді і футболісти .

ДН
до нижнього

Та ні це тільки у в Україні може судити суддя який до футболу такий далекий як до МАРСУ. Якщо батько рішив то так повинно бути, вот і все.

ДО
До останнього

А може бабло рішає все в нашому колгоспному футболі ???

Д
Дієго

старіє, тіряє хватку. шкода.

Читайте також