Мукачівський Будинок школярів запрошує молодь до гурткової роботи

24
4

Мукачівську молодь запрошують не тільки до гуртків, але й до студій та клубів.

Серед найпопулярніших: гуртки навчального циклу, гуртки декоративно-прикладного мистецтва та гуртки художньо-естетичного напрямку.

Умови зарахування до гуртків Будинку школярів:

- заява з особистим підписом одного з батьків заповняється в методичному кабінеті БШ;

- копія свідоцтва про народження;

-  довідка про стан здоров’я дитини, яка зараховується в гурток хореографії. 

Набір проводиться з 14 серпня по 14 вересня з 10.00 до 17.00 год за адресою: методичний кабінет № 11, вул. Маргітича, 11 (довідки за тел.  2-15-04).

Коментарі

Ж
журналіст

До відома всіх мукачівців,особливо дописувачів,які не володіють інформацією,-Мукачівський Будинок школярів споруда,що знаходиться на капітальному ремонті. Набір в гуртки закладу,які будуть працювати на базі шкіл міста, іде повним ходом,педагогічний колектив Будинку школярів активно готується до початку навчального року.

Р
Рада

Екоцентр – це єдиний позашкільний заклад міста Мукачево в єдиній системі екоцентрів України, який не можливо замінити жодним іншим позашкільним закладом. Він має відповідні людські та матеріальні ресурси, відіграє важливу функцію в суспільстві і об’єднання цього навчального закладу з іншими позашкільними установами, не дозволить в повній мірі реалізовувати навчальні плани та програми, передбачені для даного типу закладу.

М
Моріка

Як мош дітей вчити в аварійній споруді? Капітальний ремонт криші був? Шо ще там упаде? стіни????Переведіть гуртки по школам,а краще у Росвигово 11 школа 13 школа і тк.д

ЖГ
Живі гуртки в Екоцентрі

Мукачівська міськрада ліквідує Еко-центр попри рішення Львівського апеляційного суду! Екоцентр – це єдиний позашкільний заклад міста Мукачево в єдиній системі екоцентрів України, який не можливо замінити жодним іншим позашкільним закладом. Не розумію, який сенс реорганізовувати чи ліквідовувати взаглі те, що добре і продуктивно працює, залишаючи без роботи працівників закладу та завдаючи стресу вихованцям? Оскільки справа кожного народного обранця захищати інтереси свого народу, не кажучи вже про земляків, просимо Вас звернути на це питання увагу і спробувати допомогти людям.

Читайте також