Мукачівський ДАІшник на Toyota Camry запаркувався прямо під знаком про заборону зупинки (ФОТОФАКТ)

10
23

Мукачівці зафіксували момент грубого порушення правил дорожнього руху співробітником ДАІ.

За словами містян, вони помітили, що Toyota Camry сірого кольору паркується прямо під знаком "3.34. Зупинка заборонена" і хотіли це зафіксувати. 

Але, як виявилось, з автомобіля вийшов співробітник ДАІ та ще й у формі. 

За інформацією Mukachevo.net з власних джерелах, Toyota Camry належить співробітнику Мукачівського ДАІ, який на початку грудня написав рапорт про вихід на пенсію. 

 

Коментарі

7
77777

normalnuj vin hot i gaishnuk sho lipshe naj bude hujlo no biznesmen i mu na njogo robumo 1000 grn

ДД
ДО ДОБРЫЙ

НЕАДЕКВАТЕН-ЭТО ТЫ,СВОБОДЕН КАК СОПЛЯ В ПОЛЕТЕ

Д
Добрый

Во упоротый! Снега он не видит! Жаль, что на фото нет " Новых ворот ". " Смотреть, как баран на новые ворота " - это про тебя! Спор безполезен, клиент неадекватен.

ДД
ДО ДОБРЫЙ

ДЕ ТИ КУЧКИ СНІГА БАЧИШ ? ОЧКИ ЗНІМИ РОЗОВІ

Ф
Фейк

На одному фото гузиця машини позирать на мост, а на другому позирать на ратушу .... отстой

Д
Добрый

ДО ДОБРЫЙ 17.12.2015 08:31 СЛИПИЙ ТО ТЫ,ТО ДОЖДЬ НА МАШИНАХ А НЕ СНИГ-БАРАН Ржунемогу! Дождь,ага. Закарпатский дождь, сцуко, кучками лежит на брусчатке, на оградке, на деревьях! Ты мабуть тот самый баран - фейкомёт! Сознайся, сам до такой фигни догадался или кто надоумил?

В
Вiка

Мукачево net.позор вашому виданню якщо публiкуете таку iнформацiю Голимый фотошоп причому низького качества!!!Найдiть 10 несовпадений на першiй фотографii i на других фото!!! ХАХАХА ЛОШАРЫ!!!!

ДД
ДО ДОБРЫЙ

СЛИПИЙ ТО ТЫ,ТО ДОЖДЬ НА МАШИНАХ А НЕ СНИГ-БАРАН

ЮТ
Юний Техник)

...комусь дуже треба місто...котроє нияк не лишить порушник...читаєте а не видите нич...кулько вeрли "дж$р$ла" оби "помочи безпредельщику" з пинзийов)

Д
Добрый

А я вам про чё говорю! Глаза разуйте! На одном фото - лето. На остальных - машины в снегу! Я снега в этом году есчо не видел! Фейк голимый! А вы ведётесь, бараны закарпатсие!

В
Вася

Мені кажеться, що це фотошоп!!! На одній фото тротуар зліва від машини а на других з права ??? БЛЯ...

Г
Гаішнику

Правду маєш. Бога Вам того Ви за собов позирайте .... тепер кіть гаішник та має на первакови возитися ??????? ци на цуравому москвічови ??? та тоди вас жаба жерти не буде ??? усі мають жити нормально лем менти мають жити у нибрязі без копійки пана вам отца .... ци гаішник не такий чоловік як ви ? чи ви усе нормально паркувалися ??? кнороси

Г
Гаішник

І шо якшо тойота?!!!типирь кіть гаішник та вже й жити неможна??!!!найшли мені туй 222 гого мерса.подивіть краще на мажорів на машинах по 100 тисяч, які тягають контрабас і цігари!!!!то по вашому нормально??!!а тойота за 10 тисяч доларів та то корупція...лохи ви однако

Д
Добрый

Глаза раскройте. Он там чё, один запарковался? И чё я должен верить в сказку про гаишника? " Але, як виявилось, з автомобіля вийшов співробітник ДАІ та ще й у формі. " А чё не марсианин, не генерал ФСБ. Чё за фигню вы лепите? Неведома где, когда и кто - но гаишник! Зачем разжигать? Реально - наброс говна на вентилятор.

1
123

а чим "нові" кращі.за 8 тис, катаються із світомузиков,

К
Корчі

Та тому Стежковому не є і 30 років, яка пенсія? Мажор безпредельний

В
вано

То ЦИЦЯ

КФ
ко фотькав?

фотки канешно атас) кось ся дуже бояв фоткати)))

Д
ДАЙ

и че ? наказали его ???))))))

Э
эє

Мусор э мусор

М
мукачівець

Файну зарплату має мусор,що купив собі тойоту, чесно заробив, майже!!!

V
vin

На ту Тойоту він напевно з зарплати назбирав або цімбори суинулися.

П
поліцай

Та наверно Ціцей, тот іще нахал і безпридєльщик

Читайте також