Мукачівський державний університет і педколедж відсвяткували День вчителя (ФОТО)

45
0

3 жовтня в Мукачівському державному університеті та гуманітарно-педагогічному коледжі відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти.

З професійним святом науково-педагогічних працівників педагогічного факультету та викладачів коледжу привітав ректор Мукачівського державного університету, доктор хімічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, Почесний громадянин міста Мукачево Мигалина Юрій Вікентійович. Він висловив сердечну вдячність колегам за високе служіння обраній справі, самовідданість, побажав міцного здоров'я, оптимізму, творчих успіхів і невичерпної наснаги.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу, заслужений працівник освіти України Кушнір Іван Іванович.

«Професія вчителя – дуже важка і відповідальна, адже в його руках майбутнє нашої держави. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе звання», – наголосив Іван Іванович.

Почесним гостем свята був секретар Мукачівської міської ради Маняк Іван Георгійович. Вітаючи викладачів та студентів, побажав їм творчої енергії, здоров’я, благополуччя, оптимізму та нових професійних звершень.

У рамках проведених заходів відбулася церемонія нагородження кращих педагогічних працівників почесними грамотами за сумлінну працю та високий професіоналізм у роботі, добросовісне виконання обов’язків, за вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання студентської молоді.

На завершення відбувся урочистий концерт за участі викладачів і студентів гуманітарно-педагогічного коледжу та педагогічного факультету Мукачівського державного університету. Педагогів вітав студентський народний хор «Цімборики» (художній курівник – Тетяна Зінкевич), народний вокальний ансамбль «Любисток» (художній керівник – Леся Мусієць), тріо «До.М.А» у складі Сергія Добоша, Вікторії Алмаші та Євгенія Мусійця. Порадував глядачів народний танцювальний колектив «Латірчанка» під керівництвом Відмінника Освіти України Надії Шляхти. В'язанку закарпатських пісень виконав гурт «Фаттьови» (керівник – Дмитро Човрій). Свої вокальні номери присутнім подарували Василь Голодняк та Аліна Поляк.

Цього ж дня з нагоди професійного свята була проведена виставка-конкурс на кращу стіннівку. Газети сяяли барвистими фарбами, багатством фантазії та святковими привітаннями.

Заходи, приурочені Дню працівників освіти, пройшли у теплій та приємній атмосфері. Студенти вітали своїх наставників із професійним святом і дякували їм за невтомну працю, повідомляє заступник директора з виховної роботи Качур Віра Петрівна.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також