Мукачівський державний університет урочисто прийняв першокурсників (ФОТО)

9
3

Сьогодні у Мукачеві пройшов перший дзвоник, шкільне свято знань.

Єдиний у Мукачеві університет, традиційно приєднався до цього свята.

Привітати першокурсників прийшов міський голова Золтан Ленд’єл, звісно, приєднався до побажань і ректор університету Юрій Мигалина.

За словами пана Юрія, у Мукачівському державному університеті навчатиметься 500 першокурсників.

Студентів розважали піснями та грі на скрипці. Прочитали кодекс першокурсників, який має знати кожен студент МДУ.

Передбачається, що у новому навчальному році в школах навчатиметься 9645 учнів, з них 1107 першокласників .

Наразі по місту  ходять школярі голосно викркуючи номер своєї школи.

Коментарі

А
Аня

А при чому тут взагалі це? Недоречне місце для обговорення цієї теми! Але, якщо вже на це пішло, візьміть і закопайте бідну тварину, а не кричіть, яка погана влада! Порядок і благоустрій міста починається з кожного з нас. А то у нас всі лише говорити та кричати вміють, а зробити щось колишнє! А стосовно свята - воно пройшло чудово! Атмосфера була прекрасна, багато сонця, квітів та позитиву! Особисто мені сподобалось! І фото дуже гарні!

R
Romari0

Кішка не просто лежить, вона продається. Лиш ціну зависили, бо оренда торговиці понадхмарна, тому ніхто поки не купує. Ще кілька днів і буде % акція. Запрошуємо всіх мешканців та гостей міста.

*
*****

А владу Мукачева лише свята цікавлять? Звернули б увагу на благоустрій і чистоту міста.Вже другий день в самому центрі на початку вул. Берегівської лежить мертва кішка, на самісінькому сонці,скоро на очах у мешканців почне розкладатися!Хто це повинен прибрати? Дуже "приємно" з малою дитиною в колясці там проїжджати.Добре,що на кожному кроці кричать,яке Мукачево гарне і європейське місто.Якщо в Європі теж здохлі коти(інші тварини теж траплялися)на тротуарах валяються,то ми все-таки в Європі))

Читайте також