Мукачівський державний університет взяв участь у виставці "Тур'євроцентр Закарпаття-2014" (ФОТО)

25
0

25–26 вересня 2014 року в м. Ужгород відбулася Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур'євроцентр Закарпаття-2014», в якій активну участь прийняв Мукачівський державний університет за підтримки керівництва вузу.

Експозиція випускових кафедр факультету туризму та готельно-ресторанного бізнесу демонструвала наукові досягнення професорсько-викладацького складу, практичну підготовку студентів, студентське життя, досягнення студентів на різноманітних всеукраїнських заходах. Кафедра суспільних дисциплін проанонсувала перший щорічний історико-культурний фестиваль «Повернення до себе», який відбуватиметься 23-25 жовтня 2014 року.

Свої експонати представив «Музей прикладного мистецтва Закарпаття», повідомляє прес-служба МДУ.

Експозиція Мукачівського державного університету викликала зацікавленість гостей не тільки з інших міст України, але й у закордонних відвідувачів із Словаччини, Швейцарії, з якими спілкувалися студенти факультету, демонструючи знання з іноземних мов. За результатами попередніх домовленостей на виставці планується укладання міжнародних договорів з практичної підготовки студентів сфери туризму і готельно-ресторанного бізнесу.

За програмою проведення Міжнародної туристичної виставки-ярмарку «Тур'євроцентр Закарпаття-2014» відбулася науково-практична конференція. Д.е.н., проф., в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, в.о. завідувача кафедрою туризму і рекреації Папп В.В. виступив на конференції з ґрунтовною доповіддю на тему «Роль МДУ в розвитку туризму Закарпаття», яка засвідчила відповідний рівень підготовки фахівців ФТ та ГРБ та перспективи запровадження нових методик та методів навчання для підготовки професійно-освічених кадрів для туристичної галузі регіону.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також