Мукачівський драмтеатр запрошує дітей та дорослих на захопливі вистави

4
0

Традиційно в неділю для мукачівців та гостей міста Мукачівський драматичний театр покаже цікаві вистави.

Так, сьогодні о 13:00 на юних глядачів очікує музична вистава за твором Наталії Уварової "ФІЗКУЛЬТУРА ДЛЯ БАБИ ЯГИ". Це неймовірно добра казка, де можно разом сміятися з персонажами.

На глядачів чекають захоплюючі та незвичайні пригоди, всілякі перетворення та чари. Всім обов'язково сподобається пустотлива дівчинка Оленка та її чудові друзі: зайченя Зоя, песик Златік і білченя Рудик.

А вже о 18:00 на дорослих глядачів чекає яскрава, іронічна комедія про справжнє кохання за п'єсою Айвона Менчела "ДІВИЧ-ВЕЧІР або ЯК ТИ ТАМ?". Режисер-постановник – Кирил Душин

В сюжеті вистави три жінки — гарні, яскраві, непересічні, абсолютно різні за характером. У кожної з них - своя життєва історія. Вони смішні, милі, поетичні і ... трохи інтриганки. Незважаючи на немолодий вік, кожна таємно мріє мати нове сімейне щастя. Три жінки ... та чоловік, у повному розквіті сил, скромний та добре забезпечений. І, здається, знову не одружений!

З питань бронювання, придбання квитків та отримання додаткової інформації звертайтеся до каси Театру або за телефоном (095) 145 67 35, (066) 303 03 17

Квитки на вечірню виставу Театру онлайн за посиланням: https://mukachevo.karabas.com/.../divich-vechir-abo-yak...


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також