Мукачівський драмтеатр запрошує дітей та дорослих на захопливі вистави

4
0

Традиційно щонеділі в Мукачівському драматичному театрі проходять вистави для мукачівців та гостей міста.

Так, в неділю, 9 липня, о 13:00 на маленьких глядачів очікує музична казка для дітей за твором Г. Лисенка "КІЗОНЬКА" – режисер-постановник – Тетяна Курта

А вже о 18:00 на сцені драмтеатру покажуть сімейну комедію за твором Річарда Баєра "Я ВІД ТЕБЕ В ЗАХВАТІ. Режисер-постановник – Народний артист України Лев Сомов (м.Київ).

Герої комедії Герман та Крістіна вже не молоді люди, але кохання можна зустріти у будь-якому віці! Втративши свої половинки, за 18 годин життя, вони - знаходять один одного. Пристрасті, жарти, сподівання та витончений єврейський гумор сповнюють виставу життєрадісною атмосферою.

Ця історія виявиться близькою й зрозумілою будь-якому глядачу, адже розповідаємо про такі універсальні речі, як любов, старість, взаємні відносини з дітьми та онуками. Вистава сподобається тим, хто прагне, не зважаючи на події особистого життя, зберегти кохання, родину й не бути самотніми.

З питань бронювання, придбання квитків та отримання додаткової інформації звертайтеся до каси Театру або за телефоном (095) 145 67 35, (066) 303 03 17


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також