Мукачівський гурт "Brevis" влаштував грандіозний Різдвяний концерт (ФОТО, ВІДЕО)

25
16

Вчора, у Християнському центрі міста Мукачева відбувся концерт мукачівського гурту «Brevis», який вже втретє піснями розповідає свою зимову історію.

Для присутніх підготували чудові декорації, яскраве освітлення та цікаву програму, вона складалася з відомих пісень, які знає кожен.

Разом з оркестровими інструментами та вже відомим на всю країну бітбоксером, гурт «підірвав» зал гучними оплесками та вигуками «браво».

До речі, опісля концерту саме вони на головній сцені фестивалю «Червене вино» у Мукачеві розігріли народ  за кілька хвилин до старого Нового року.

 

Мukachevo.net

Коментарі

Г
Глядач

Всім учасникам та організаторам велика подяка за таке чудове дійство! Було дуже тепло і затишно, наступного року піду обов'язково! Не розгубилися, коли вимкнули світло.

Ш
Шанувальник

Мукачівські критики завжди дуже передбачувані. Це все смішно!!! Тут одиниці- конті працюють щиро і показують результат.Бревіс відноситься до тих колективів який працює кожного дня,без жодної вигоди. Їм за це не платять зарплати. Хто б погодився в Мукачеві уже на протязі 4 років працювати кожного дня безкоштовно??? Мені дуже цікаво??? І показувати не поганий результат. Збирати повні зали. Люди не дурні,якби їм не подобалося вони б не приходили на концерти! Це факт!!! Збирайтеся люди,займайтеся улюбленою справою,творіть показуйте клас і рівень,про який ви говорите. А всі збоку будуть дивитися і обсирати! Мукачівці повинні бути патріотами і підтримувати свої колективи. Життя покаже хто правий.

НД
Настя до До Насті

Ні в якому разі не маю нічого поганого на думці! Люблю Бревіс, хочу їх чути і бажаю їм розвитку. Мені хотілось би бачити цей розвиток в іншому напрямі, тому такий мій коментар. Так, він суб'єктивний, але він мій. Сподіваюсь, що він чимось допоможе колективу. P.S. Помиляються всі. Головне вчасно помітити помилку і виправити її.

ДН
До Насті

Ваша думка,погодьтеся, доволі суб єктивна,кожному зі совєї сторони видніше. Вам так,іншому так. Я порівняв ваш і коментар Світлани,і ваш на мій погляд більш адекватніший,в плані того,шо ви не рдаите кому і чим займатися,а менш поважна СВіталана взяла на себе обов язки великої розподіляторки,ось такі люди трішечки роздратовують)В праві кожен висловлювати свою думку,як ви, так і вона,хоч і не дуже хороші,хоч і поради роздавати,як не шановна пані Світлана. Просто зазначаю на її злості,ось і все!

Н
Настя

Коментарі треба сприймати як поради, а не як "желч". Зі сторони видніше. Я так само вважаю, що нові учасники не на користь колективу, якщо він позиціонує себе професійним. Нова учасниця занадто виділяється, не співом, на жаль. Про квн-щиків не скажу, але забагато всіх на сцені. І факт - те що недоспівують - дотанцьовують і довиламуються (деякі). Виглядає смішно. Прошу сприйняти мій коментар як велике прагнення того, щоб почути спів того Бревісу, який був раніше. Мені подобався ваш спів, ті емоції які вам вдавалось викликати.

ДС
Для Світлани

Ви походу з тих жінок,що їм ніколи не вгодиш!)Так і далі сидіть і поливайте не по суті желчю на цьому прекрасному сайті для чого і предназначені ці приховані коментарі,для людей які не фіг зайнятися ,але мусять свій негатив десь виплеснути)КВнщи-ки,як ви сказали вдихнули нове життя у співочий колектив він давно був хорошим,а тепер став ще кращим)А вам бажаю нарешті знайти своє щастя в житті,щоб жилося краще і любительщина вас не кумарила на вашій,походу не дуже улюбленій роботі)

С
Світлана

я теж вважаю, що не в кращу сторону зміни складу колективу. Кавеенщики хай в КВН грають, це їх парафія, а в співочий колектив треба брати людей більш професійних в смислі вокалу та й розмовляти з глядачами зі сцени їм би не помішало повчитися в професіоналів.Там же був Добош, чудовий конферансьє - чому не дали слово йому? Це серйозний культурний захід, а не Камеді Клаб, тут треба і конферанс відповідний, а не ця кавеенівська любительщина!

О
Олена

Концерт хороший, репертуар різноманітний...Але, я б порадила наступного разу "Бревіс" попрацювати над хореографічними елементами...Або найміть собі хорошого хореографа, або не танцюйте зовсім...Бо губиться ефект хорошого співу, коли дивишся на ці потуги танцювальні...А деяким дівчатам з колективу треба менше показувати себе, а більше думати про зміст пісень, до речі, Різдвяних...Це так, конструктивна критика...А взагалі-то, молодці!

В
Вікторія

Концерт просто чудовий і рівень ще вищий, ніж у минулому році. Дуже сподобались дідусь з онукою, їх театральні вставки.Тріо "ДоМА" молодці! Взагалі концерт подарував чудовий настрій! Дякую за це!

Д
Дідусь

Неприпусимий одяг! Неприпустиме поводження деяких артистів! Колядки -це традиції, святість, а склалось враження що їх виконує актриса порно фільмів... Задумка цікава, але втілення - ...

О
одинатцят

Було досить класно, мені сподобалось, особливо коли вимкнули світло..)))

І
Ірина

колектив професіоналів,склад чудовий,креативно, святково.Так тримати.Бажаю вам підкорювати нові вершини, не зупинятись,шанувальники вам завжди будуть вдячні.З Новим роком!

Д
Добрый

Вот вам никак не угодишь! Сегодня Леди Гага будет. Спешите видеть!

О
Оля

Да очікувалося щось ефектне,нова програма, а то спати хотілось.

Л
Лана

Колектив помінявся. Як на мене, в гіршу спорону.

М
мукачівець

БУЛЬ, буль, буль, ИЙСІ СПІВАКИ МАЙЖЕ ВЖЕ ВИНА ПОПРОБОВАЛИ, ШО ТАК СПІВАЮТЬ,ТАКЕ ВРАЖЕННЯ, ЯКБИ ДИСЬ У БОЧЦІ СПІВАЛИ!!!4

Читайте також