Мукачівський композитор Ігор Білик разом з учнями видав новий альбом різдвяних пісень (ВІДЕО)

19
1

Ігор Білик, разом з своїми учнями, підготував до Різдвяних свят альбом новітніх, авторських, пісень. Також, у співпраці з відомим кліпмейкером Андрієм Олагом вони записали кілька гарних кліпів.

В новому альбомі, який називається "Тук, Тук Коляда", представлено 11 різдвяних творів. Це сучасні різдвяні пісні композитора Ігоря Білика в співавторстві з поетесою Тетяною Рибар.

Нижче можна послухати увесь альбом в одному треку, але до деяких з них було знято окремі кліпи.

Даніела Шваб - Місяцю ясний

Новітня різдвяна пісня увійшла до збірки «Іде Месія», яку композитор створив у співавторстві з поетесою Тетяною Рибар. По особливому натхненно та чутливо виконала твір яскрава співачка, лауреат багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів - конкурсів Даніела Шваб.

Спи, Ісусе

В часі Різдва Христового на землі настає особливий період домашнього, сімейного затишку, світлої радості, щирості та добра. З трепетом та любов’ю людство чекає День народження Христа, аби молитовним словом, колядою подякувати Богу за свого Сина, якого Він явив людям. Спи, Ісусе - різдвяна пісня українського композитора Ігоря Білика на вірші Тетяни Рибар у виконанні юної співачки, учениці ДШМ ім. С. Мартона Даніелли Лендєл, клас сольного співу викладача Ігоря Білика.

"Добрий Вечір!"

Пісню "Добрий вечір" виконали учні Мукачівської ДШМ імені С.Мартона класу викладача Ігоря Білика.

Тук, Тук Коляда

Іванка Янцо - Настав Святвечір

«Йде до вас коляда»

"Іде Месія"

Під небесним склепом


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

O
Olena

Hrystos roduvsja! Duzhe garni koljadku! Schuro djakujemo avtory i vukonavcjam!

Читайте також