Мукачівський лікар пройшов у Празі стажування складних операцій по заміні штучних суглобів (ФОТО)

30
7

Перший заступник головного лікаря Мукачівської ЦРЛ Мирослав Гавришко у столиці Чехій проходив тренінги та проводив контрольні операції спільно з чеськими колегами.

У коментарі Mukachevo.net Мирослав Гавришко розповів, що іноземних колег зацікавила співпраця з закарпатськими лікарями щодо операцій із заміни штучних суглобів.

"Є така чеська фірма, яка виготовляє на весь світ штучні суглоби. Вона називається «Beznoska». Вони зацікавились східним ринком і вивчили ситуацію на Закарпатті. Потім іноземні колеги вийшли на Василя Шімона, завідуючого кафедри загальної хірургії, професора, доктора медичних наук. Так у нас з'явилась можливість поїхати на стажування у Прагу", - каже лікар. 

"Ми з паном Шімоном отримали запрошення на семінар-навчання. Практично цілий тиждень були тренінги, контрольні операції, асистенції, під час яких перевіряли як працюють українські лікарі. Загалом нашу роботу оцінили дуже позитивно", - додає лікар Гавришко.

Саме тому фірма "Beznoska" запропонувала співпрацю закарапстьким лікарям. Вони пропонують постачати штучні суглоби, надати всі необхідні інструменти та проводити навчання для інших лікарів по цим операціям. 

"У Мукачеві спочатку планується заміна саме тазостегнового суглобу.При співпраці вони дають всі набори інструментів, дрелі, пилки та всю лінійку суглобів", - підсумовує Мирослав Гавришко.

Mukachevo.net

Коментарі

ДН
двом некомпетентам нижче!!

можу лиш посміятися вам в лице , нема про що говорити , а Вам Мирославе Гавриловичу здоров'я , успіху і велика подяка!

В
врач

Чому Гавришко Билоус краще це би це робив он спец супер тут спрацювали гроши

Ч
читач

цікаво на скільки його фінансовий стан зараз покращеться, бо зараз його послуги огого на скільки піднімуться, лежав в відділені то знаю скільки стоять його послуги які йдуть не в державний карман лікарні,а в його особистий

X
XXX

Мирослав Гаврилович Ви красава,так тримати. Всього житя мало для навчання...

В
Василь

Аби наші лікарні, поліклініки були такими, як на фото.

4
4333

гавришко то людина , всі за нього добре відкликаються . і до своіх підлеглих добре ставиться .

М
Мукачівець

Хороший приклад,що лікар має залишатися лікарем.Респект і повага,а Смоланка компроментований повністю.

Читайте також