Мукачівський ліцей №10 бере участь у спортивному челенджі (ФОТО)

48
0

Челендж «Фізична культура» розпочався 16 листопада і триває до 16 грудня.

Мукачівський ліцей №10 долучився до програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», це трирічна програма для шкіл, що має на меті поширення здорового способу життя. Організатори — Центр "Розвиток КСВ" та Mondelez International Foundation.

Програма «Healthy Schools» спрямована на покращення здоров’я школярів, підвищення мотивації до занять спортом та фізичної активності, допомагає залучити як найбільше дітей, вчителів, батьків до занять спортом, популяризує здоровий спосіб життя. Гасло челенджу: «Здорова дитина, здорова родина, здорова Україна».

— Кожен тиждень ми отримуємо обов’язкові завдання челенджу. За цей час розроблено комплекс ранкової руханки, вправи з батьками та сімейні спортивні ігри, проведено шкільні олімпіади з фізичної культури серед учнів різних вікових категорій та вчителів. А зараз триває останній тиждень челенджу - «Натхненні спортом», упродовж якого ми розробляємо і проводимо цікаві та пізнавальні уроки про спорт.

Результати першого та другого тижня челенджу підігріли наше бажання продовжувати змагання, адже ми отримали на кожному етапі по 49 балів із 50 можливих.

Активність, активність і ще раз активність! Здоровому все здорово! - розповідають вчителі ліцею.

Після завершення челенджу будуть визначені школи-переможці, які отримають гранти на закупівлю STEM-лабораторій.

Нагадаємо, мукачівські школи кращі у краї. Також радимо прочитати про "Школу подружнього життя" у Мукачеві.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також