Мукачівський міськвиконком заборонив зводити багатоповерхівки у історичній частині міста (ФОТО, Документи)

22
10

Відповідне рішення було ухвалено на підставі протоколу архітектурно-містобудівної ради Мукачева у середу, 26 серпня.

Мова йде про багатоповерхівки, які зводяться підприємством "Старт" по вулицях Космонавта Беляєва та Михайла Грушевського.

Підстава - невідповідність проектно-кошторисної документації. Зокрема, як видно з світлин, зроблених редакцією Mukachevo.net, за адресою Космонавта Беляєва 5 уже витягли поверхівку на 7 поверхів, і зупинятися схоже будівельники не планують.

Поки важко прогнозувати, як має бути врегульована ситуація. Ймовірно, справа буде розглядатися у суді, а опісля частину будівлі демонтують. Редакція слідкуватиме за цієї справою.

Mukachevo.net

Коментарі

6
666

Я наскільки пам"ятаю то там поручь ще одна нова багатоповерхівка? Її теж заборонили?

М
Мукачівець

Не треба тут розказувати про мецената Ровта який з земляками не можуть скинутися вже 20 років на нормальний памятник своєму земляку Мункачі. Ще можу напомнити як люди Ровта хотіли у Росвигові у людей керти забрати щоб етажку построїти. А тепер ви кажете що нема біди що у центрі міста Ровт тягне 16 етажку? Майте совість

Ч
Читач

ПРОДОВЖЕННЯ Дуже кумедно, коли під цими документами майорить де-факто призвіще мера, адже всім ясно, що пан Золтан виконує функцію "ляльки" для підписування документів. Отож, даваймо не будемо писати подібні коментарі з антисемітичними (антиеврей) лозунгами. Не будемо повторювати помилки історії, холокосту та хоч на мить забудемо про зіздрість для того, щоб воїстину почувати себе Людиною. Добра Вам!

Ч
Читач

Шановні читачі редакції, Особисто я не бачу нічого поганого в тому, що при вході в місто будується багатоповерхівка. Це тільки підкреслює те, що місто живе в урбаністичному стилі, тобто це створює штрих великого міста. Тим більше, будівля не побудована в центрі міста і обурювання "громади" є недоречними. Справа тут зовсім не в поверхах, а в політиці. Тож даваймо не будьмо такими обмеженими, а постараймось копати глибже. На мою думку, Алекс зробив для нашого міста дуже багато корисних речей. І повірте, що це речі не були зреалізовані під тиском виборів. Ось кожен з вас любить фотографуватись біля "Зірки", а ніхто не догадується, що саме він припідніс европейський стиль нашого місто, бо повірте, що більшість, крім будара не можуть більшого збудувати. Це в крові і тут нічого не вдієш. Отож, хто фінансує дитячу лікарню? Хто придбав реанімаційну карету з США, яку розікрали тутешні? Хто побудував синагогу, яка є невід ємною історичною частиною міста, яка була зруйнована в часи холокосту?

ЩГ
Ще галовна площа пустує

Потрібно забудувати.

П
пко

А що коли починали будувати міська рада не знала що в неї під носом будують? А будинки гарні місце занедбане перетвориться в хороший райончик.Що поганого? Зовсім не портить центру.А мені наприклад в парку ті три будинки які влізли в паркову зону більше псують настрій .А 9-ти поверхівка на Підопригори взагалі як монстр височить над набережною.Може знести?Взагалі Мукачево після війни в архітектурному плані тільки програвало.Все хаотично.Перед вокзалом нема гарної площі.Нема гарної набережної до району 50 років (не знаю чого?)А Пентагон? Дикі зарослі на центральному вході ,ні фонарів ні лавочок кругом розтоптана алича яка осталась на місцях городів.То вже тепер будують то може представляйте проекти а ми пообговорюємо.Що буде по Чехова?на місці знесених домів по Горького?Ми ж хочемо жити в красивому місті.

АЗ
А за

Старшим градом хижа? Сю может строіти?

Р
Ровт

Замучаетеся уганяти я усьо купив и усiх!!!!

ДМ
до Мукачево

ну і ко го зупинить

М
Мукачево

Цього зарвавшогося жида треба з вариша гнати , якщо нерозуміє.

Читайте також