Мукачівський "олень" припаркував своє авто рівно на пішохідному переході (ФОТО)

4
13

Ось таку картину зафіксували на фото читачі Мукачево.net.

Як можна побачити водій авто червоного кольору з номерами "АО 2073 АО" переплутав місце для паркування з пішохідним переходом. "Олень" встав рівно-рівно на переході. Випадок трапився на повороті вулиць Ужгородська-Філатова. 

Певно деяким мукачівцям зовсім наплювати на правила дорожнього руху. І це вже не перший випадок на тому місці.

Коментарі

П
петро

котрий пішохід не зміг би там пройти? кому так машина заважать? ви сліпі на другому фото видно що у машину сідає жіночка у чорному. і ще замість того щоб публікувати фото оленів публікуйте те що влада зробила для автомобілістів щоб у них були зручні парковки. на базарі зеленому замість парковки зробили клумбу, кому вона потрібна? мукачево переповнено автомобілями, з котрих у бюджет міста капають немалі гроші, що місто робить для автомобілістів? добре хоть на духновича світлофор не робить, най би го не включали.

L
Leo

царапаю ключами таких ГАНДОДОНов

Q
Qq

Мені кажеться,що олені та лосі,це ті хто це знімає.Бо результатів не видно.Іноземці проїзжають наші вулиці зі страхом.А головний олень,який відключив світофор по Духновича де???

1
111

Што за фуцини влаштували в центрі міста біля Кирила і Мефодія панахиду. Люди віддихають, з дітьми гулявуть, обговорюють справи. Каждий своє... і туй агітуюють вмирати бо ТАМ вже ждуть. Ко се дозволив.

ФД
фотограф даного фото(и всих що э на сайти)

Я багато раз сталкувався з такими ситуацыями и вси фото що э про "Оленив" мукачивських це все моъ материал.Багато раз ми ходили по Мідіції і наголошували що в такомуто містіф авто заважає пішеходам а вони як завжди (у нас або немає часу) (або та що нам тепер туда наряд визивати?) И фочаби Редактор Мукачкево нет нам допомагає опобліковувати ціх всіх "Оленив" якщо органи з ними неможуть навести порядок то ми будемо з цим боротися самі томущо це вже набридло!!!

1
12345

До "лютого", а хто "капусту буде рубати"? ХИМИНЕЦЬ і ЦІЦЕЙ ДАІ МУкачево- уже на ТОЙОТА-КЕМРІ!!! Уже і на "БЕНТЛІ" недалеко. Ура! Живемо По новому!!!

Л
лютий

Парадокс! ДАЇ знаходиться 50 метрів від цього місця! Ці уроди в погонах вже повні професійні імпотенти! Гнати їх воювати на схід з полосатими дубинками в руках!

М
Мешканець

Надіємось що інспекція ДАІ випише їм штраф і це буде опубліковано на сайті.

Ж
житель

я час від часу там проходжу і там часто так припарковані автомобілі

З
злой

Нет на них коктейля Молотова !

3
333

А до гаи 20 метрів... АУ!!! Я завтра припаркуюся у них при вході на тротуарі, цікаво яка буде реакція...

5
545

вони правила непорушують, бо вони їх незнають

М
Мукачівець

Це всі 3 "оленя" стоять-просто 1 рогатий а 2 безрогі

Читайте також