Мукачівський пенсіонер підрізав 24-річного хулігана

4
10

Вечірньої пори по телефону «102» в Мукачівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про скоєння злочину. Місцевий 63-річний пенсіонер розповів про сутичку, у під`їзді свого будинку. Тут до нього причепилися якісь хулігани й стали бити. Захищаючись, чоловік штрикнув кухонним ножем одного з нападників нижче пояса…

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Мукачівського МВ УМВС. Порізаного молодика, яким виявився 24-річний житель Мукачева, знайшли в районній лікарні, куди той звернувся за допомогою. З місця події вилучено кухонний ніж, обставини вечірнього інциденту з`ясовуються.

Коментарі

N
ni

Чого люди думають що якщо пенсіонер- то він ангел, невинний. А молододий " хуліган" винний?. В чому винний що він молодий не пенсіонер. Він покищо нікого незарізав, а цей 63-річний пенсіонер уже 3-їх зарізав. Пенсіонер хворий на голову його треба ізолувати від суспільства. Скільки ще він має зарізати людей щоб він був винний. А на місті 24-річного хулігана я би подала в суд на автора цієї статті за "клевету", як він може писати про людину "ХУЛІХАН" якщо він незнає суті. Лише подумайте, що це за пенсіонер який в нічний час ходить повулиці з кухонним ножем.І хто тепер хуліган? Потрібно дуже довго думати, щоб написати таку статту.

Б
б

ТАКИХ ЛЮДЕЙ,ЯК НЕЩАСНИЙ ПЕНСІОНЕР ПОТРІБНО ІЗОЛЮВАТИ ВІД НАСЕЛЕННЯ!!!!!!

С
свідок

цей "бідний побитий пенсіонер" немає на своєму тілі жодного синця.цей нещасний пенсіонер психічно неврівноважена людина , та зверніть увагу на те що він колишній спів робітник міліції!і тому коли він пирнув хлопця ножем і побачив що він накоїв звернувся першим до міліції,щоб знову вийти сухим з води,так само як минулого разу.Дуже цікаво те що чому ніхто не звертає увагу на те що це неперший випадок з ножем у пенсіонера, і те що в той момент пенсіонер знаходився в нетверезому стані.

С
Свідок

І ко туй обіжаний? я відів як дідо убіг з подїзда з ножом і напав на хлопців і за сикунду єден упав.

В
вася

Ага минулого разу бідний пенсіонер порізав двох хлопців і зних зробили теж виноватих. А він вийшов сухим із води

А
а

Якраз сьогодні бачив цого самого "бідного" пенсіонера, який заливае свій подвиг горілкою...

Н
невидимка

Як відомо, у цього "бідного" пенсіонера це не перший випадок, коли він ріже молодих хлопців, стверджуючи, що захищається, а сам в той час у нетверезому стані шукає пригод на свою сиву голову з ножем в руках.Тоді чому цей "побитий пенсіонер" без жодної царапинки, а "хуліган" за крок до смерті....

Б
Б

Придурки, нічим занятися, робити нехай ідуть!!!!!!

БС
Бендера Степан

Маю надію, мукачево.нет буде стежити за розвитком цієї справи!

Я
Я

яку у під`їзді свого будинку.

Читайте також