Мукачівський райвідділ поліції очолив полковник ДАІ Михайло Місарош (ФОТО)

65
10

Після набуття чинності Закону України "Про Національну поліцію" Мукачівський райвідділ поліції знову виокремлюється як структурна одиниця, але з підпорядкуванням Мукачівському міськвідділу поліції.

Про це у коментарі Mukachevo.net підтвердили правоохоронці. 

Сьогодні заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Ярослав Лебович представив особовому складу Мукачівського відділення поліції нового керівника – полковника поліції Михайла Місароша.

Як інформує Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області, Михайло Васильович Місарош народився 19 червня 1968 року у с.Чумалево Тячівського району. Службу в органах внутрішніх справ розпочав з 1992 року. До цього  обіймав посаду заступника начальника УДАІ в Закарпатській області.

Mukachevo.net

Коментарі

ДЧ
До читача

Достойна людина на посаді,за свої слова завжди відповідає.А в Баранинцях вдалося женив!

Д
ДАІ

Заступник буде в Місароша кум Микулін Вася кличка (Наркоман) котрий керує в Хусті у ДАІ .

МП
Мішка попрошайка рулить.

Се пі...ц... Хто цього проходимця поклав начальником, писати і читати добре не знає. Вибачте зато крахобор першокласний і з великої букви.

СН
Слава нацii

Слава нацii

С
Санта

Я в шоке от такой люстрации

К
Коп

Цей навчить їх робити старими методами!!

П
правдоруб

По перше для безграмотних журналыстів "Мукачево.нет" - НЕМАЄ в Україні звання "полковник ДАЇ", так як є спеціальне звання "полковник міліції". І коли ВИ вже почнете займатись РОБОТОЮ - журналістськими розслудуваннями а не лиже передрукуванням тупих материалів "ПОСТФАКТУМ" з інших інтернет ресурсів??? Вам самим НЕ ГАНЬБА???

С
серж

верли щуку у воду. оце перемини -реформи

Г
Громада

Просимо журналістів Мукачево.нет занятись цим хабарником. Не дайте йому вільно дихати у Мукачеві, це ваше місто.

Ч
Читач

От яка вона правда по-українськи: простих поліцейських набирають по конкурсу, а начальство призначають по-старому за хабарі та поблату. На цьому недолюстрованому полковнику клейма нема де ставити. Хай розкаже звідки в нього кошти на шикарну віллу в с. Баранинці та на шикарні авто.

Читайте також