Мукачівський "регіонал" Данканич проміняв Януковича на Тимошенко

5
30

Колишній член Партії регіонів Андрій Данканич вступив до Мукачівської міської організації партії «ВО «Батьківщина».

А. Данканич, який переїхав до Мукачева з Харкова повідомив, що у 2004 році його, як і усіх, хто працював разом з ним, «записали» в Партію регіонів, не питаючи згоди. Просто видали партквитки. Написавши заяву на вступ до «Батьківщини», він повідомив, що тепер свій вибір зробив свідомо.

А. Данканича та інших осіб урочисто прийняли в партію 11 лютого в кінотеатрі «Перемога», де відбулася звітно-виборча конференція Мукачівської міської організації політичної партії «Батьківщина». Серед почесних гостей був заступник голови обласної ради Андрій Сербайло. Перед присутніми відзвітував виконувач обов’язків голови організації Олександр Перести, який закликав присутніх до більш активної роботи. Власне, саме Олександра Пересту й обрали головою Мукачівської «Батьківщини».

Звітно-виборчі конференції місцевих осередків «Батьківщини» також відбулися у Мукачівському, Ужгородському, Березнянському, Виноградівському, Волововецькому, Міжгірському, Тячівсьокому районах та в містах Берегово і Хуст.

Нагадаємо, що міський осередок Партії регіонів з грудня без голови, адже Василь Швардак склав повноваження після 8-річного керування організацією.

 

Коментарі

Ч
читач

Шановні коментатори!Не сперечайтеся та не ображайте одне одного,простим пересічним громадянам від цього не легше,більшість з них навіть газету неспроможні купити, не те що інтернетом користуватися, аби знати думку різних опонентів. Ті, хто переможуть на виборах, мають прикласти усі зусилля, аби не повторилося жахливого сьогодення владної ПР,бо прості люди не витримають ще раз такого знущання над народом,якого поділили на багатіїв та бідних, білих та чорних, безсмертних та смертних...

С
сіера

котрий то данканич? депутат районної ради від бют другий раз і тепер леше став членом бют? кіть так то не розумію ціль сьої тупої піар акції проти пр. яким чином обирався якщо офіційно він член пр а обирався від бют шо - подавав не правдиві дані в ТВК? терміново треба скликати ТВК і виключити з депутутів районнох ради)))) пан сікора пора діяти))

Г
Гуцул

Хто кому хижі палив, хто більший чи менший аферист іще земельний знає аферист. А вигнали там когось з бюту чи ні це не стосується продажу бюту в Закарпатській області бандюковичам під вибори до ВР. А те що в Закарпаському бюті ведуться інтриги щоб розвалити бют це правда і йде розвал Комишом ще з 2006р.

КЮ
Кравчук Юрій

Кухонні теревені розводити на сайтах під чужими ніками – те ж саме, що й чужі тексти тирити, нехай і з перефразованими реченнями:) Не сумніваюсь, що і Переста, і Швардак на наступний термін будуть обрані. Вами же ж. Неважливо, від якої партії. Тому що роботою займаються, а не ...срачем у коментах) Кожен з вас, опинившись перед ними віч-на-віч, почав би блеяти: т-та-т-то я пошутив, я не тото мав у виду, я нич проти не маву, і т.д. Бо сикуни.

П
Петро

Той земельний аферист Коокиш хай сидить собі тихо. Бо го вигнали з БЮТу за земельні афери. Ще му люди з хижу спалили.

П
політехнолог

Щось розколу в БЮТі не видно, але і не працюють вони точно так як би мали працювати.

Р
Рахівчанин

Коля Кокіш -то що Гуцул- закрий писок, бо через таких як ти і Гнатків почався розкол у закарпатському БЮТі

Г
Гуцул

А що ще хіба є БЮТ? Та вже в Бюті і половки нема бютівців які ще працювалиби на Бют. Яники потім через вже своїх "Бютівців" розкладуть своїх членів ДВК і будуть пацани "робити" вибори. Вже не секрет, що Комиш готовий все злити яникам лише щоб йому допомогли ПР виграти мажоритарний округ і вже також яникам пообіцяв(інформація 100%-ва) вразі Комиш заходить у В.Раду то теж стає тушкою і голосує за зміни до Конституції і за президента Яника у ВР..

Г
Гуцул

Яники через свого Комиша розставляють своїх людей в БЮТі у всіх районних та міських організаціях а в Києві в БЮТі сліпі або теж запроданці як Комиш.

V
vv

корисні і затребовані люди не біжать а біжить непотріб і відходи, які в ПР були ніким і так і залишилися ніким. якщо в БЮті не отримають те про що мріють підуть у фронт змін і так далі. ПР не втратило нічого.

П
політехнолог

у кожного є симпатії, і звичайно опозиційні партії мені ближче ніж ПР, адже жию в Закарпатті і хочу в Європу. А таких перебіжчиків буде все більше і більше з ПР, адже конюктура змінилася :)

ПЩ
поки що позапартійний

З. напослідок до друзів коментаторів не потрібно вибачти за слово обсирати інші партії ЗРОБІТЬ ТАК ЩОБ ВАША БУЛА КРАЩОЮ І ПЕРЕМОГЛА НА ВИБОРАХ і як сказав Жиглов ВОР ДОЛЖЕН СИДЕТЬ В ТЮРЬМЕ а ЮЛЯ і Віктор ЗЛОДІЯМ ТЮРМИ

ПЩ
поки що позапартійний

А. Данканич, який переїхав до Мукачева з Харкова повідомив, що у 2004 році його, як і усіх, хто працював разом з ним, «записали» в Партію регіонів, не питаючи згоди. Декілька питань до прес-служби БЮТа та мої відповіді якщо не підходять виправте: 1. Хто такий видатний діяч А. Данканич якого в 2004 році насильно приняли в ПР в Харкові. Відповідь: боягуз який побоявся кинути в лице голові обласної організації ПР парквиток а 8 років носив його коло серця і хвалився я ЧЛЕН великої партії. 2. Скільки часу Мукачівська міська органіація БЮТу була без голови і за що її знями перед місцевими виборами (які до речі Переста програв повністю бо було здається 11 депутатів бютівців в стало аж 2) і чому ви хвилюєтесь що нема голови Мукачівської ПР там є такий самий виконуючий яким у бюті був Переста. Відповідь: Тому що Переста з одним депутатом іваном думали що за гроші можна виграти вибори і розвали роботу партії з народом

АВ
АНАНАСІВ В КЕЦИК

пр идурки пр окляті, риги ледидаві! ПРийде ЮЛЯ до влади, будете танцювати увиваниць на грани!!!

Q
QQ

Висловлювання не похоже на політтехнолога, а скоріше прихильника опозиційної партії. Електоральний настрій міняється при хорошій технології, і дій за 2 місяці. При технології відтягування малими партіями голосів на західній Україні (крім Закарпаття ), при поганій явці на виборах, при хорошому розподілу округів (яка владу влаштовує), ПР реально і тепер набере за мажоритарною біля 95 парламентаріїв, та по списку при 25% підтримки 112 парламентаріїв + сателіти, які пройдуть в західному регіоні, і це при самому поганому розкладі, тут додаткові бонуси які получать за рахунок партій які не отримали 5% не враховані і це в загальному розподілі між тими хто пройшов 40% буде ділитися на всіх, і хто на першому місті практично може 2(влада):1(опозиція) отримати .

П
політехнолог

Партія Регіонів повторила той же шлях що і інші провладні партії, хоча звичайно будуть намагатися фальсифікувати вибори 2012, але це їм не дуже допоможе.

І
Ігор

Час проходить і керівники міняються , не потрібно всіх прирівнювати до однієї банди!!! Що було те було , потрібно дивитись в перед, а не оглядатись постійно назад а вчитись потрібно на чужих помилках!!!

С
Старшина

Ко жив у 90 ті роки добре знає банду Кацика і не лиш в Мукачеві. У мене машину вни вкрали, за гроші вернули. Яка держава такі і політики. Саша би ліпше парував у регіонах. Та все то робиться хитро, одні злодії при владі міняють інших доки народ не допечуть. Кстаті, Сербайло тоже непогано жиє у Балогівській облраді і мовчить бідняга, нич го не чути. Зато як буде себе бити в груди коли до влади прийде Юля. Ко ВАМ скоро буде вірити з людей при таких розкладах та таких цінних лідерах політичних партій на місцях.

Q
QQ

Поки електоральні настрої були за ПР чомусь він не думав міняти колір, а тепер змінив з пафосом, та з рекламою на всіх сайтах. Свідомий вибір партії через 8 років. Ціла держава така, коли проблема та існують непопулярні дії відразу міняють кольори таким образом жодну справу не роблять до кінця та не завершують . те що маємо тепер це є завдяки таким свідомим громадянам спасти шкуру легше чим державу. Держава потребує непопулярні рішення і непопулярні дії, давати від себе постійно не може, а наші громадяни привикли опиратися в побуті на державу а не на себе та чикають жарину птичку в рот замість того щоб самі почали вирощувати та жарити.

D
doc

Як русин і слава Україні можуть одну хе.ню нести. Чи не тота слава Україні топтала і топче русинов. А Юля хай сидить бо вона і так працює. Кацик-Переста і без Юлі порядна і чесна людина.

П
політехнолог

Як все повторюється :) В ПР приймають Погорєлова, Гісема і компані, в УДАР - Горвата, в Батьківщину - регіонала, нічого іншого видумати не можуть.

І
ігор

Підтримую всіх хто відверто говорить про цю банду яка зараз при владі! Сподіваюсь Закарпаття на парламенських виборах жоднлго голосу за партію регіонів не дасть! Юлі волю! Юля наш ПРЕЗИДЕНТ! Слава Україні!!!!

О
ОГО

Майже Гриценко правий, що ПР може й 5% не набрати, коли вже члени партії регіонів ідуть у БЮТ

І
іршавчанин

бандюковичам не довго залишилось! МІГБИ Й ПАН БАЛ....А НА ЦИМ ЗАДУМАТИСЯ!!!

7
77777

Держіться Хлопці бо в цьому році вам буде дуже важко.З повагою ваш прихильник. ЮЛЯ НАШ ПРЕЗИДЕНТ.

ПР
Підкарпатський Русин

женя, ти рига? чи адекватний чоловік?

Ж
Женя

Це той Данканич, що керував в Мукачівському районі, а се той Переста, що го знають як КАЦИК. Боже, боже Батьківщина. Усі вони сидять нич не роблять, позирають на Балогу, що той скаже і чекають коли Юля вибереться з свої біди, прийде до влади повторно, тоді і вони потягнуться до владного корита на місцях. Правду каже Гриценко, що де є ті сотні тисяч членів партії Батьківщина, коли їх треба, коли їх лідер в біді.

В
Виноградівець

...ЄЦ підкрався незамітно. Тим ригам, хто ще здатен думати, - беріть приклад... і бігом. Бо вили вже нагострені.

ПР
Підкарпатський Русин

Умничка! беріть приклад риги! ПРедуни ПРокляті!

НП
Не ПРдун

Старосто! Ти де? Де твої мантри про "непереможну" партію ригоаналів? Помалу твоїм ПРдунам наступає ...ЄЦ!

Читайте також