Мукачівський сажотрус фотографувався з гарними панянками за поцілунок (ФОТО)

41
4

На фестивалі вина у Мукачеві була нагода у всіх бажаючих отримати фотографію з сажотрусом Бертолоном Товтом, який понад 50 років присвятив своїй професії.

Саме йому у 2010 році за сприяння Віктора Балоги було відкрито пам’ятник у центрі міста (автор Іван Бровді). До речі, бронзовий сажотрус увійшов у ТОП-10 найоригінальніших скульптур України і є нині однією з родзинок Мукачева.

Адже сажотрус у закарпатців - це майже казковий персонаж. Як побачиш чоловіка у чорному із щіткою-йоржиком слід одразу хапатися за ґудзик та загадувати бажання!


Під час фестивалю вина у Мукачеві була чудова можливість потерти ґудзика у самого легендарного Берті-бачі! І таких охочих було чимало.

"Берті-бачі на удачу! Кому потрібне щастя?", - голосно гойкав його цімбор.

"Ой, как похож!", - дивується якась жінка-туристка. "Не можетбыть, чтобживым людям памятникиставили".

"Ця людина заслужила пам’ятника!", - каже хтось з натовпу.

Чоловікам за фото з Берті-бачі слід було заплатити 10 гривень, а жінкам дозволялося зробити світлину на пам’ять і за безкоштовний поцілунок.

Фотосесія тривала недовго. Як почало сутеніти Берті-бачі пішов. Сказав, що розваги закінчилися, має ще роботу.

 

Коментарі

РМ
Редакція Мукачево.net

До Шоні: Фото видалили, перепрошуємо, не хотіли поставити вашого батька у незручне становище. До McMurphy: Шановний Юрій Кравчук, хотіли поцікавитися, чому ви не користуєтесь своїм офіційним профілем на Мукачево.net, під який створено ваш блог, а коментуєте під ніком? Якщо раптом ви забули пароль, то можете логінитися через фб або звернутися до нас, ми нагадаємо вам пароль.

ДM
До McMurphy

Видно твоя мама се часто практикує, зато такий дебіл у неї получився

M
McMurphy

Создайте уже пам"ятник фалосу!!!!! Ко пососе та вийде замуж у сьму році! як девіз подходить???

Ш
Шоні

Шановні модератори, будь ласка видаліть шосту фотографію, ато всі друзі звонять прікалуються з мого тата!!! Або поміняйте заголовок статті! Дякую за порозуміння!

Читайте також